-
زیمبابوه روز تولد موگابه را تعطیل اعلام کرد
روزنامه هرالد به نقل از یک خبرنامه دولتی گزارش داد: بدین وسیله اعلام میکنیم زین پس ۲۱ فوریه هر سال به عنوان "روز ملی جوانان رابرت موگابه" تعطیل رسمی شناخته میشود
# موگابِنِنِنمِه
# منانگاگوانِنِمنِه
# کروکودیل
#زیمباووِنِنِن
-
پری زنگنه: نابینایی پایان راه نیست
خوانندهای که در سال 50 در یک حادثه رانندگی و پرتاب خرده شیشههای اتومبیل پیکان، بینایی خود را از دست داد؛ اما تنها پس از وقفه کوتاهی به فعالیتهای خود ادامه داد. او در این مراسم گفت: «نابینایی من فرصتی بود تا زندگی جدیدی را شروع و به خودم ثابت کنم نابینایی پایان راه نیست. از نابینایان میخواهم که از دیگران درخواست کمک کنند و از خانههایشان بیرون بیایند. از دیگران بخواهید و به آنها آموزش دهید که با نابینایان چطور برخورد و کنند. مسائل ایمنی و ترافیک شهری و مسائلی از این دست برای نابینایان کمتر رعایت میشود و کمتر آموزشی در این زمینه وجود دارد. من بعد از این همه سال هنوز با اغراق از عصای سفیدم استفاده میکنم تا به مردم نشان دهم چطور باید کمک و همراهی کنند.»
-
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدار سلاطین پاپ (sm2)و عضو اصلی مافیا
-
ادامه سلاطین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-
-
-
الی عزیزم نمودی اومد میبدم دیوس پیش فروشه ..
-
نهنگ عنبر2 720 و 480 لینک (sm98)
-
-