شهيارمگه خودش تو ايتونز نزاشته؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شهيارمگه خودش تو ايتونز نزاشته؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
بنظرم هر دو احتمالش هست(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ! به نظرم پایینش یه چیزِ دیگه نوشته که نه کمپانی یِ نه خودِ شهیار .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره . (sm172)
کلا شهيار چون گشاده دو سال پيش تو فيس بوک بهش پيام دادم ک رو ايتونز بزار، گفت داريم تدارکشو مى بينيم(sm50)
شهیار جان فدات سرت قصه نخور ارزش نداره کمی کمپانی نامردی کردهنقل قول:
جانت سلامت(sm10)
نقل قول:
مجید و شهیار باید من و تو رو بذارن مسئول کارای آیتونز تا 3 سوت همه چی رو ردیف کنیم (sm51)
(sm50)
میثم جان پول ساختم دیدی قشنگ بود؟(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اره والا(sm51)
مخصوصا اون مجيد چون طلا(sm128)
آغوش خودم هستم
خودم را در آغوش گرفتهم
نه چندان با لطافت
نه چندان با محبت،
اما
وفادارِ وفادار ... (sm50)