(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
هفته پیش برنامه دستان رو دیدین ؟ از جشن موسیقی ما هم نشون داد
این علی ازش خبری نشد
بخش های یوسفی رو خوندم!
نوشته اولین آلبومش را از زیرِ زمین منتشر کرد (sm70)
راستش تا صبح بیدار بودمو فقط و فقط فكر !! به يه نتيجه ی خوب رسيدم !! من فهميدم وقتى بقيه نميخوان ، نميشه به زور و يه نفرِ جلو رفت !! از همه درها امتحان كردم ! نشد ! وقتى انقدر نميشه يعنى خدا نميخواد !! من فهميدم كلاً منو نميخوان ، حالا من بيام روزى ٢٠ ساعت بدوئم !! آلبومَم كه تموم شد ! حالا بيام ١٠ تا آلبومِ ديگه بسازم ! همه حرفامَم كه زدم ! خدايا خودت ميدونى كه تو هر زمينه اى هر چى از دستم برومد كردم !! حالا كه گل نكاشتم هيچى تازه شدم دردسر واسه تيمى كه خدا ميدونه از بچگى فقط آرزوم قهرمانيش بوده !! همون نباشم بهتره !!! معذرت ميخوام از همه !! قول ميدم ديگه هيچ جا تو هيچ زمين ورزشى ديده نشم و قول ميدم كلاً گُم و گور شم !!!!! با آرزوى عشق و بهترين ها براى ايران و ايرانى اينجانب اميرحسين مقصودلو ملقب به تتلو كلا ديگه تو هيچ زمينه اى فعاليت نخواهم كرد !!! فقط يه ويدئو ميمونه از آهنگِ " تو تو ديدِ من نيستى " و تو اون ويدئو هم آخرش ميميرم براى هميشه !!!!
(sm118)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)چه کسی مجری اسکار شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر استاد استاد کرده اونم با غرض ورزی و تمسخر (sm142)
خب ورژن سینچول رُ منتشر کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی استاد استاد کرده ؟
همشهری جواننقل قول:
نوشته اصلی توسط SAEIIID [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتلتیکومادرید-اسپانیول رو بزنم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3ماه اينترنت شاتل + مودم وايرلس + نصب فقط 47850 تومان
Tel: 35066 (sm54)
دِزییییییییرِه(sm178)
(sm74)
حالا تتل (sm47)
این تتلو طفلک گناه داره(sm74)
دست خودش نیست ، خیلی سادس
همه گیر دادن به این بدبخت
(sm25)
قطبی جان نظرت چیه در مورد تتل ؟(sm120)
نظرم با نظر شما فرسنگ ها فاصله دارد!(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا زیاد منفی نیستما ولی بعضی کاراش دیگه خیلی ضایع ست...حالا میخواد از رو سادگی باشه یا...!(sm169)
(sm173)
من با آهنگاش کار ندارم ولی دیگه خیلی گیر دادن به این بدبختنقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...خل هست ، احمق هست ولی خیلی زوم شدن رو این یارو
یه کمپین حمایت از تتل بزنیم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تتل جون تتل جون حمایتت می کنیم (sm2)نقل قول:
همشم تیکه بود یعنی چی فازت چیه محسن قشنگ دارن به محسن تیکه میندازن
کنسرتم نمیزاره دهن این نفهمارو ببنده چه استاد استادی راه انداختن میبینی تا محسن کنسرت نزاره همه این حرو و حدیثا پشتش هست
من کاری به موسیقیش ندارم ولی انقد تخ... داره که تونسته خودش رو مطرح کنه و برا خودش طرفدار داشته باشه به هر حال سبک هنری ایشون اینجوریه اگه دیگران هم بلدن بیا مث این شننقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
....................
به یاد امیر ارجینی
چشمای رویاییت شعرای دنیارو از من طلب دارن
قربون اون چشمات چرا به اون چشمات خیلی بدهکارم ، خیلی بدهکارم
(sm81)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاوه افاق مگه قرار نبود البوم بده ؟؟؟
ارو و فلش چه باحالن با هم (sm70)
مهدی نقل قولی که ازم گرفتی پاک کن آبروم رفت (sm25)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به دوشیزه مکرمه ی معزمه سرکار علیه بانو شیما(sm176)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
قوانین عجیب کشورها(sm70)
- اگر تا 27سالگی جایی استخدام نشدی،مستقیم به ارتش ملحق میشوی
کره شمالی
- اگر روز یکشنبه کار کنی مورد بازجویی قرار میگیری، مگر اینکه پلیس باشی
ایتالیا
- اگه آلمانی باشید و ماشین ساخت آلمان بخرید،فقط نصف قیمت ماشین را پرداخت می کنید، نصف دیگر آن را دولت پرداخت میکند
آلمان
- غیر از روز جمعه دو روز دیگر هم بدون عذر موجه می توانی سر کلاس حضور پیدا نکنی
نیجریه
- ممنوع است کسی را از خواب بیدار کنی، چون خواب مقدس است
کره جنوبی
- آخرین نفری که بلند میشه، سفره رو جمع میکنه
ایران
(sm86)چلا مسخلم میکنی ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]