خره میگم نمیده.. برا من که فقط نوشته 20 گیگ.. دیگه شبانه روزانه نزده(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خره میگم نمیده.. برا من که فقط نوشته 20 گیگ.. دیگه شبانه روزانه نزده(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه شبانه داره بگین منم استفاده کنم فقط تا 20م(sm2)
هر بسته ای از همراه اول داشته باشی فرقی نمیکنه خریده باشی یا هدیه تغییر سیم باشه یا هدیه نصب اپ همراه مننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبانه رایگان داری تا آخر پاییز
آهای فرصت کم ...آهای راه زیاد(sm2)
خیلی نامردین تو الیاس(sm2)الیاس اون روز خواستم بگیرم چرا اطلاعات کامل ندادی(sm120)نقل قول:
بسته 1ماهم که تموم شد اپ همراه من رو نصب کردم رایگان یه گیگ یه ماهه داد 950 مگش رو مصرف کردم 50مگ تهش نگه داشتم. سیمکارتو شبا از 3 تا 9 واسه دان استفاده میکنم تا 1ماه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب از امشب با نام و یاد خدا اغاز میکنم(sm2)نقل قول:
فقط 3تا 9 رو مطمئنی؟(sm120)
جا داره یادی کنیم از قراضه چین
شیران زده دم بر زمین پیش سگان کوی او(sm118)
جووون چه حالی میده محمدرضا احمدی گزارشگره(sm120)
آره خیالت راحت(sm120)نقل قول:
از 03:01 شروع کن تا 08:59