@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كم پيدائي دوست جون (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كم پيدائي دوست جون (sm127)
بغض من و بشکن فردای من بی تو تلخ و غم انگیزه
شمعُ تماشا کن چه اشکی میریزه (sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شيطون (sm59)(sm19)
تو که منو تگ نکردی هیچ وقت ؟ (sm39) یه حالی ازم نپرسیدی(sm81)من یه هفته از غم دوریت تو کما بودم تازه از بیمارستان مرخص شدم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور از جونت شوخيشم قشنگ نيست (sm39) من خودم اينجا به هميشه غايب معروف شدم (sm59)اميدوارم از اين به بعد بيشتر ببينمت اينجا (sm127)
امروز كليد كردم رو مخاطب خاص عبدالمالكي(sm59)
اتفاقا من تازه دیشب دانلود کردم الان از زیپ کشیدم بیرون میخوام گوش بدم احتمالا قشنگ باشه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نسبت به آلبوماي اين چند وقته بهتر بود بنظرم
من روز اول تیزر اومد دل کردم از روی تیزر فهمیدم خیلی قشنگ بودنقل قول:
زندگی من هر دقیقش بغض بود ! (sm50)نقل قول: