[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ بر امرکیا
من فردا دو تا امتحان دارم سه شنبه میخوام چیکار(sm178)
وات(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)
(sm81)
آلبوما تاخیر میخوره همچنین مراسم فجر ..
اره به نظرم شايد بخاطره چهلم برنامه هاي فجر عقب بيوفته
تو حرم اما رضا ببرن کلی پولشه فقط ..
عقب افتاد میگم اوزگل ..
احمق رفسنجانيه
اخه پول مگه مهمه اين وسط
بسيك
تو بی ام وِ داری 3 4 میلیارد رو پول نمیبینی .. :l
گرچه برا اینا پول خورده ..
و مهم نیست ساعت چند است ... (sm50)
(sm27)
شر گیر افتادیم اینا شی میگن .. (sm3)
دانشگاه آزاد اسلامی(کلیه فعالیت های اداری، آموزشی و خدماتی)در تمام کشور، روزهای دوشنبه و سه شنبه 20 و 21 دیماه 1395 تعطیل اعلام است).
با این احتساب دانشگاه آزاد یک روز بیشتر تعطیل است
چه وحشیانه نیستی ... (sm50)
داریوشششش..
نهههههههههههههههههههههههه هههههههه ..
بسم الله الرحمن الرحیم
انالله و انا الیه راجعون
«اطلاعیه شماره 2 روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی»
ضمن عرض تسلیت مجدد به محضر ملت شریف ایران به مناسبت ارتحال جانگداز حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی ( قدّس الله نفسه الزکیه) به اطلاع می رساند بنابر تصمیم هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی و به منظور ارج نهادن به روح ملکوتی حضرت آیت الله جناب آقای هاشمی رفسنجانی بنیانگذار دانشگاه آزاد اسلامی و پیرو اعلام عزای عمومی از سوی هیئت محترم دولت و دعوت صورت گرفته برای شرکت در مراسم تشییع آن مجاهد نستوه و فراهم شدن امکان حضور پرشور کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه در آیین های بزرگداشت ایشان، دانشگاه آزاد اسلامی و بالتبع کلیه فعالیت های اداری، آموزشی و خدماتی آن در روزهای دوشنبه و سه شنبه 20 و 21 دیماه 1395 تعطیل اعلام می گردد.
بدیهی است متعاقبا اطلاع رسانی و برنامه ریزی لازم از سوی روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برای برگزاری امتحانات لغو شده صورت خواهد پذیرفت.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی
(sm135)(sm171)
(sm79)
یکی دیگه مرده ما جشن گرفتیم .. :l
چی شده داریوش چیزی گفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ویدئو داد دیرو گفتم بیبینم ..
آها
ميگم طرف نفر دوم انقلاب بوده مگه كسي مياد حساب كتاب بكنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم مشهد تكذيب شد تو قم دفن ميشه
آره حرم حضرت معصومه ..
2 تا امتحان داشتم میفهمین شی میگم .. (sm79)
آره درکت میکنم (sm173)
:l
خب درخواستی دارین من در خدمتم .. :l
آهان یکی پیام خصوصی داد .. :l
فوکی یه فکری به حال پیام خصوصی من بوکون ..
سایت دانشگاه آزاد به دلیل هجوم کاربران برای اطلاع از تعطیلی امتحانات از دسترس خارج شد
(sm2)
میگن تیم پزشکی کوتاهی رده ..
همه مردن ، کسی دور و برم نیس .. !!!!
(sm10)
فیلمی از عزاداری خانواده هاشمی و آیت الله سید حسن خمینی بر بالین آیت الله