ارمین کرمون لرزیده هشکی هشتو شده ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ارمین کرمون لرزیده هشکی هشتو شده ؟
پرسپولیس(sm59)
کرمان چی ؟ (sm77) فکر کنم اشتباه تایپی داری ... متوجه نشدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اگه میشه امکان تگ کردن لوکیشن رو هم به انجمن اضافه کن ...(sm10)که مثلا من بتونم بزنم : Tehran - Jordan
(sm50) عجبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه لحجه ایه داریم واقعا (sm2)
من کرمون نبودم ولی کسی طوریش نشده فقط یه سری خونه رو اطراف کرمان و تو روستاها خراب کرده ... (sm25)
یه سری جاها هم گویا هشدار دادن که اماده باش باشن ممکنه دوباره زلزله بیاد
(sm2) اسکل چشه لهجموننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از فامیلا مهمون داشتن از تهران بچشون میپرسید لحجه شما با ما چه فرقی دارهنقل قول:
اینم برداشت گفت هیچی ; شما میگین سوراخ ما میگیم کُت شما میگین مو ما میگیم پُت (sm2)
یراحی پلی ..
پاییز تنها یادگاریه از تو...
(sm2) لامصب کلمه پُتریس کاملا غربیهنقل قول: