خیلییی خوبه(sm19) از این گرونا هم هست نه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلییی خوبه(sm19) از این گرونا هم هست نه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث محرم و نامحرمیش نیست؛ یه جورایی حرف احترام ـهنقل قول:
تو با شرت و سوتین میشینی جلو پدرت سر سفره؟ با اینکه بهت محرم ـه؟!
شرمنده مثال بهتری به ذهنم نرسید :|:|:|
تو روحت مردکه بووووق (sm128)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه راه افتادن کارتون؟؟؟ (sm120)نقل قول:
من کیم پس ! اینجا چه محیط گیج کننده ایه ! (sm120)نقل قول:
آرژانتین و فرانسه (sm79)(sm79)
دیشب سیگار کشیدی لاشی ؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یخورده یواش تر پست بدین میخوای نقل بگیری،دکمش از دستت در میره (sm30)(sm2)
بحث این حرفا نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینه که من قرار نیست خودمو بقچه پیچ کنم
من تو خونه اگه با شلوارک باشم موقع نمازم همونه
قرار نیست یه تصویر دیگه ای نشون خدا بدم من همینم. نماز میخونم واسه آرامشش نه واسه چیز دیگه
به فکر پایان نامه باش(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]