(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اونوری برو (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اونوری برو (sm2)
(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
بشین بچه مگه گفتم بدو (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm198)
خواننده این گروه پسر بزرگه همسایه بقلیمونه هر روز ساعت ۳ صدا نکره ش باس تحمل کنم با اون زبونش (sm2)
استدیوش چسبیده به اتاق من (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای کلمه ای که در ذهن دارم متاسفانه شکلکی وجود نداره هنو بیا بریم پشت تالار در گوشت بگمش (sm76)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بیا ترتیبشو بده.. راضیش کردم بیاد پشت(sm2)نقل قول:
زیرنویس چسبیده (!) به فیلمو میشه حذف کرد؟
احمد دیوث مریض جنسیه خاک بر سر ازم نقل گرفتی نگرفتیا منحرف (sm2)
حرف اول
بعد كلي خون دل خوردن آلبوم امروز منتشر شد
نميدونم حكمت اين دنيا چيه ديشب از پشت شيشه آي سي يو با عمو سپان خداحافظي كردم و صبح آلبومم منتشر شد .اولين باري كه يكي از كتاباشو برام امضا كرد و بهم داد منتظر بودم كه آلبومم بياد و منم با كلي عشق بهش تقديمش كنم ولي بازم دير رسيدم و الان دارم از تو اطاقش اين پست رو با كلي حسرت ميذارم كه سينا بازم دير شد .
حرف دوم
من آلبومم رو به هيچ تهيه كننده اي نفروختم كه با خيال راحت بگم اگه دوست داشتيد آلبومم رو بخريد اگه احساس كردين ارزشش رو داره اگر هم نه كه نوش جونتون من چه مجاز چه غير مجاز هيچ وقت ازتون توقعي ندارم .
ولي اگه دلتون خواست بابتش پول پرداخت كنيد ميتونيد سي دي رو از فروشگاه هاي سطح شهر و يا از لينك زير به صورت ديجيتال خريداري كنيد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
براي دوستان خارج از ايران هم تا چند روز آينده لينك آيتيونز رو ميذارم
كوچيك همتون سينا
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)نقل قول:
(sm169)
کی بود این البومو معرفی کرد دمش گرم خیلی خوب بود Damien Rice - My Favourite Faded Fantasy ؟(sm176)
چندتا دیگه تو همین زمینه اگ دوستان سراغ دارن معرفی کنن خدا خیرشون بده
Artificial Animals Riding On Neverland
Birds in the storm
تو این فازا من زیاد سبک اینا سرم نمیشه ...ممنون(sm10)
- (sm50)
(sm50) firefox 38
(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آنچلوتی:” وکیل بیل می تواند خفه شود!” (sm2)
به خاطر همین کاورش می خرم (sm120)
گنتیله ، مدافع سابق یوونتوس صحبت های جالبی در مورد مقایسه رونالدو و مسی به زبان آورد. وی گفت :” مسی کاریزمای مارادونا را ندارد. دیگو مسئولیت کل تیم را می پذیرفت. مسی در جام جهانی قبلی عملکرد درخشانی نداشت. مارادونا با ناپولی به تنهایی قهرمان جام جهانی و سری آ شد . من کریستیانو را به مسی ترجیح می دهم و از نظرم بهترین است.”
گزارش این دیدار را جواد خیابانی بر عهده خواهد داشت.
(sm98)
چه رویی داره این بشر (sm120)
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تتتقتق تتق- اُهوم! کیمدی؟!
من گمان می کنم جنون باشد
(sm120)اوه بگردم اپشن فایر 28 رو
ترجمه کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فایرفاکس 28نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)همیشه برام سوال بوده
اگر میخواهید درباره نحوه دستشویی رفتن فضانوردان در ایستگاه فضایی بینالمللی و در شرایط بیوزنی بدانید خبر زیر را بخوانید.
28 یا 38؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی 28 گفت بالا (sm120)نقل قول:
مساوی نه! مقابل استقلال ریسکی بازی میکنیم و برای برد به میدان میرویم.(sm120)
(sm120)اصلاح میکنم 38
Realtek.Audio.Driver.vR2.77
(sm98)مارو اسکل کردن از کی تا حالا اینقد زود زود اپ میدن
الان الی بالا اصلاح کرد گفت 38
(sm59)
الی که عقلش نمیرسه (sm120)نقل قول:
(sm137)بیصبرانه منتظر ویندوز 10 هستم
به تو ربطی نداره (sm50)نقل قول:
کاش بقیه قسمتای گیم اف فرونس هم لو میرفت حوصله ندارم صبر کنم (sm120)(sm50)
به شخصه فقط کزوم استفاده میکنم (sm120)نقل قول:
تاریخ دادن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]