(sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)
(sm155)
آدم واسه پر کردن تنهاییش دست به هر کاری می زنه ، هر کاری
وقتی از همه چیز و از همه کس برید ، دست به هر کاری می زنه ، هر کاری
چرخ روزگار که خلاف میلش باشه ، دست به هر کاری می زنه
کلی آرزو داره ، می دونه که به هیچکدومشون نمی رسه ، ولی باز واسه رسیدن به آرزوهاش دست به هر کاری می زنه ، هر کاری
خودی و غریبه که باهاش سرد میشه ، زمین و آسمون هم واسش تلخی می کنه
یه روز به خودش میاد و می بینه هیچی ازش نمونده جز کلی کار نکرده و کلی جای نرفته و کلی چیز ندیده و کلی حرف نگفته ، اون روزِ که دیگه همش باید حسرت بخوره
آدم فقط حسرت و نداری و بیزاری تشریف داره
دل خوش به واژه ی بی معنی امید می کنه خودش رو ، واسه هیچی دست به هر کاری می زنه
از این و اون واسه خودش قدیس می سازه ، واسه همه چی برای خودش چارچوب درست می کنه ، بعد واسه رد شدن از چارچوب و زیرپا گذاشتن قدیس خود ساخته ش دست به هر کاری می زنه ...
متنت دلنشین و عالی بود ...(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی گریستن نتواستم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
اين حق مسلم هر آدميه كه
صبح رو تو بغل كسی كه دوسش داره
شروع كنه
(sm50)
(sm50)
(sm50)
شما افسرده نیستی
فقط کارتت به اندازه کافی موجودی نداره
(sm50)...
(sm127)
گفته بودی که چرا محو تماشای منی
آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی
مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود
ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی
تو ماهی و
من ماهیِ این برکه ی کاشی
اندوه بزرگی ست
زمانی که نباشی.......
(sm50)
(sm50)
(sm50)
میگن طرف خیلی آدم حسابی و آدم درستیه!
دزد نیست، حلال و حروم سرش میشه،
دروغ نمیگه و...
یادمون رفته اینا وظیفه
انسانی ماست،
نه آپشنهای ویژه...!
(sm50).
(sm50)
چه قدر دردناک است این مشکل که همیشه برای فرار از دست یک " آدم" به " آدم" دیگری پناه بردهایم ...
اعتیاد به آدمها بدترین نوع اعتیاد است ...
اژ بَش که شیگار کشیدیم مُردیم داداش شششش (sm50)
خدا این شیگارو اژ ما نگیره (sm2)
سلامتی همه بخوریا(sm111)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکش بچه جان نکش(sm219)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه قدر دردناک است این مشکل که همیشه برای فرار از دست یک " آدم" به " آدم" دیگری پناه بردهایم ...
اعتیاد به آدمها بدترین نوع اعتیاد است ...
سلام دوستان کسی روشی بلده که بدون قند شکن بشه از یوتیوب دانلود کرد؟(sm54)
ضیافتهای عاشق را، خوشا بخشش، خوشا ایثار خوشا پیدا شدن در عشق، برای گم شدن در یار چه دریایی میان ماست، خوشا دیدار ما در خواب چه امیدی به این ساحل، خوشا فریاد زیر آب خوشا عشق و خوشا خون جگر خوردن خوشا مردن، خوشا از عاشقی مردن اگر خوابم اگر بیدار، اگر مستم اگر هشیار مرا یارای بودن نیست، تو یاری کن مرا ای یار تو ای خاتون خواب من، من تن خسته را دریاب مرا همخانه کن تا صبح، نوازش کن مرا تا خواب همیشه خواب تو دیدن، دلیل بودن من بود چراغ راه بیداری، اگر بود از تو روشن بود نه از دور و نه از نزدیک، تو از خواب آمدی ای عشق خوشا خودسوزی عاشق، مرا آتش زدی ای عشق(sm50)
سلام روش رایگانش رو نمیدونم ولی من خودم توی این دو سایت از قبل اشتراک دارم از هر سایتی رو میتونه مستقیم کنه یا همون لیچ کنه: dasan.co/parsget.comنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی صادق جان(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
(sm50)...
رازُ نیازِ عاشق محتاجِ گفتگو نیست
وقتِ نمازِ عاشق قبله که روبرو نیست... (sm50)
(sm77)
الآن داشتم برنامه عصر جدید رو می دیدم مچ اندازی مهدی با ده نفر!!! منم الآن این شکلیم (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)...