غلط کردی همون حال خوبم گرفتی ازم... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
غلط کردی همون حال خوبم گرفتی ازم... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزاى عمومى ن تعطيلى(sm59)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm51) این گوشی نوکیا با این کیفیت ساختش دیل ما را برد
الان شمایی که اکانت مایکروسافت دارین واقن نمیتونین همینو دان کنین برامون اپ کنین 30 دلاره مجانی شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کدومشون اونی که با حسنه یا اونی که با سیناسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی به فکر من و مرگ خاطراتم نیست... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این برا بار هزارم اپ هایی که تو store هه رو نمیشه به سادگی ذخیره کرد که تو بتونی استفاده کنی ..
من نصب کردم الی کیونت بوسوزه .. :l
(sm2)خریوث
الان انقد اسکرین شات براش بذارم که بره اکانت بسازه ..
بعدش مجبور عوض کردن وین هم بشه .. :l
(sm128)
قیافه الی دیدن داره الان .. :l
(sm2)
عجب خوشگله پلیرش دمش گرم .. :l
30 دلار پولشه این قبلنا نسخه معمولیش هم بود ..
جان من دسکتاپشو نیگا عین من درس کرده مرتیکه اسکی رو
(sm2)
واقعا بهترین پلیری که تا حالا دیدم اینه .. :l
سریال تام هاردی هم چن وقت پیش تریلرشو دیدم فک کنم مینی سریال بود هان ..
(sm155)برم بیبینم ..
(sm50)
رفتى هادى پست؟
نه زنگ زدم گفتن فرقی نداره اگه امروزم بسته بیاری ما روز 4 شنبه میفرستیم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون 4 شنبه میبرم
(sm2)کیون گشاد
(sm2)
گفتم که فروشنده مقوایی بیش نیست ...
لینک کیفیت خوبش اومد بدین
نظرم عوض شد الان میخوام برم (sm155)
خب من و تو ما هم اچ دى شد(sm98)
با رفتن اکبر ، عاغا به تنهایی شاه شد و حسن تنها شد
افراطی ها در ما تحتشان عروسی برپاست
بچه ها ببخشید من یه موسیقی عالی پیدا کردم کاملا اتفاقی
اینه:
Oriensi - I Love You
حالا هرچی گشتم نتونستم فول آلبوم ش رو پیدا کنم
میتونید بمن کمک کنید آیا؟؟(sm169)