میشه یکم تو حرف زدناتون رعایت کنین؟؟
قرار نیست هر حرفی رو بزنین یکم جرمت نگه دارین لطفا
نمایش نسخه قابل چاپ
میشه یکم تو حرف زدناتون رعایت کنین؟؟
قرار نیست هر حرفی رو بزنین یکم جرمت نگه دارین لطفا
حسین رو فراری دادین(sm25)
(sm59)نه مثل اینکه بدت نمیاد بتایپینقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)بخدا دست من نیست واسه تمایز بین تو و این احمد ... باید استفاده میکردم (sm25)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جداسازی جنسیتی مثلا؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشکنش (sm121)
منم که اصلا وجود خارجی ندارم ، برم بخوابم بهتره (sm9)
من خودم فوتبال که بازی میکردم با شورت هم نماز میخوندم (sm120)ولی یه نفر حرف خوبی بم زد هیچوقت یادم نمیره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره باو اعصابم ریده بود رفته بیرون با بچه ها
خودت حدودای 60 باید باشی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتی دختر جلف همین شمایین که جوونا رو از راه بدر میکنین دیگهنقل قول:
ولی خیلی خوبه هااا زود پاک نمیشه (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]