ایوالله چه سایت خوبی داری(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرور ایران هم هس
نمایش نسخه قابل چاپ
ایوالله چه سایت خوبی داری(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرور ایران هم هس
فیلم فروشنده رو گرفتم اورجینال ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپ کنم اورجینال ؟ (sm51)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm2)تا ما گرفتیم اینا گذاشتن
رفتم اداره پست بسته رو تحویلم دادم امروز میره (sm120)
تمام بعد از یه ماه بنده خدا خیلی صبر کرد (sm2)
تااخر هفته محموله رو تحویل می گیره(sm128)
این نسخه فروشنده چه قدر چند دقیقه [ ] شده
کسی نبود کمک برسونه؟(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط eagles [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط eagles [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hercules [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی soundcloud مگه میشه دان کرد؟؟
چون میخوام دانلود کنم دنبال یه سایتی میگردم که بشه دان کرد
ولی اکثر سایتایی که میاد یا فقط برا گوش دادنه یا نمیشه همشو دان کرد
كيسه،تراكتور
تسليت تسليت(sm2)
برف میبارد
باد می ایستد ...
باد می ایستد
در چشمهای باز ... (sm1)
(sm50)
خطاب به اونایی که امتحان فرداشون عقب افتاد
چونتون بسوزه ما که این هفته تموم میشیم شما باید هفته بعدم بشینی درس بخونی(sm2)
هنوزاونقدر بزرگ نشدین دیگه درس و مشق نداشته باشین؟(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر یه ایمیج میتونی بگیری از سی دی احمدوند ببینی حجمش چقدره
(sm51)
ز گهواره تا گور دانش بجوی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تی ک ر سر؟؟؟(sm30)
اندوه بزرگیست زمانی که نباشی
(sm2)
ا چ گف به(sm2)
برای منم ترجمه کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
500 صفحه داوود
خانم دندانپزشک مینسکی کجایی ، آخ دندونم (sm74) جراحی کردم دندونمو نمیتونم حرف بزنم
اکبر (sm88)
(sm50)
علیرضا اون جوونرو دیدی پایین شهرداری میشینه گیتار میزنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز سلطان قلبها میزد به چه زیبایی(sm88)
از سهند و عليرضا بپرس(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
کجاشو ترجمه کنم همه جاش معلومه دیگه(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادته عبارت "کر به طالع؟ "
(sm2)
(sm70)ضبط میکردی اینستا میذاشتی لایک میخوردینقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها یه چیزایی یادمه :)
این تی کر سر هم یعنی : آره تو راست میگی جون عمت(sm2)
باتشکر از علیرضا چلنگر بابت ترجمه(sm2)
من فک کردم میشه ک.یر تو سرت (sm2)(sm51)
(sm2)
(sm30)
من اینستا ندارم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
250گرم(sm51)