از نظر من خیلی خوب بود میشه با آهنگای
داریوش
شادمهر
ابی
گوگوش
آقا مهدوی کیا
سلطان علی پروین
علی آقا کریمی
مقایسه کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
از نظر من خیلی خوب بود میشه با آهنگای
داریوش
شادمهر
ابی
گوگوش
آقا مهدوی کیا
سلطان علی پروین
علی آقا کریمی
مقایسه کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)(sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از من میپرسی گزینه1نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونطوری مردم شخصیتتُ میپسندن ولی خودت دیگه توی خلوتت از خودت خوشت نمیاد... (sm50)
پ.ن پست پیشین: اتفاقا منم 2 یا 3 دبستان بودم که بردنمون بازدید کارخونه مینو (sm59) آقو بوی شکلاتی که توی بخش اسمارتیز به مشام میرسه له له ـت میکنه (sm81) ینی قشنگ دیوونه ـت میکنه ها (sm74)
اصن روایت داریم واسه همینِ که من الان انقدر مجنونم (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینگونه؟ اینگونه تو سرت بخوره بی محابا (sm70)
خیلی مخلصیم رفیــــــــق (sm46)(sm127)
آخ جون (sm59)نقل قول:
خوبی؟ (sm19) امتحانارو ترکــــــ.وندی؟ (sm132)
نقل قول:
ای بی ادب (sm178)
یه برنامه امتحانی میگم چه قشــــــــنگ پــــــــ.ـاره بشی (البته واسه خودم نیست واسه یکی از دوستانِ ولی خب دلم سوخت واسش)نقل قول:
1شنبه مکانیک سیالات
2شنبه انتقال حرارت
3شنبه کنترل فرآیند
5شنبه مکانیک سیالات دو فازی
(sm54)
(sm74)نقل قول:
خوش اومدی... شومام به ما سر بزنید (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]