الان رو من فوکوس کردن (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان رو من فوکوس کردن (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که ماشالله گولاخی بایدم گرمت شه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چند درصد لخت (sm120)
اقا رعایت کنین (sm25)
من شرمم میاد تو این تاپیک وایسم (sm27)
یادش بخیر (sm2)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا چیزایی نیست که گفتنی باشه ها ولی من وقتی میخوام نماز بخونم همیشه بهترین لباسمو پوشیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشده نماز بخونم قبلش ادکلن استفاده نکنم مسواک نزنم
شده موهام کثیف بوده رفتم اول دوش گرفتم بعد نماز خوندم
پس میفهمم شان هرکسی چقدره
ولی کلا به حجاب اعتقادی ندارم پس دلیلی هم نداره موقع نماز خوندن ادا در بیارم!
بچه ها یکم رعایت کنید ، آروم آروم داریم به وقت نماز شب نزدیک میشیم اهل دلا بیوفتن جلو (sm120)
برو پیداش کن گم نشه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل میگیری تا ج میخوای بنویسی میبینی پست یکی دیگه جلوته(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که عسلی(sm127)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکی تو چشم تر از سورمه ای (sm120)نقل قول:
نظرت با قهوه ای چطوره؟؟ (sm120)
مهم دله ، باقیش حاشیه ستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]