لعنت بر این خواب های بی موقع بد موقع که وقتی بیدار میشی نمیدونی کی هستی... اینجا کجاس... من چرا اینجام... کی خوابم برد... الان امروزِ یا فردا شده... (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
لعنت بر این خواب های بی موقع بد موقع که وقتی بیدار میشی نمیدونی کی هستی... اینجا کجاس... من چرا اینجام... کی خوابم برد... الان امروزِ یا فردا شده... (sm25)
رفت واسه دان (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اینا می خوام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مـیـگـن ایـن دنـیـا دیـگـه مـثـل قـدیـمـا نـمـیـشـه
دل ایـن آدمـا زشـتـه دیـگـه زیـبـا نـمـیـشـه (sm25)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با دوستان بام بودیم جات خالی سیگار پِی پِر زدیم با توتون اصل از ترکیه آورده کلی هم مسخره بازی درآوردیم خونه رقصیدیم (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفس تو که باز بن شده بودی(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام چطوری(sm19) والا منم موندم که چرا بن شدم باهام افتاده لج (sm98) هفته ای 2 بار بن میشم خیالت راحت همینجوری عشقی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش به حالت ! اون دکه ای که مارلبرو میفروخت گفت دیگه ندارم و قلب من شکست (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]