نه مثل یکی از دیگری بیچاره تریم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_a2222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه مثل یکی از دیگری بیچاره تریم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_a2222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راس میگه من با این ترس زندگی میکنم (sm74)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان چی بوده باز من 3روز نبودم؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره احسان؟ واسه ما خار داره مزاحم مدیریت میشی؟ (sm138)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا منم همین برداشت رو کردم شفاف سازی لدفن... ینی تمام این مدت خائن بین خودمون بوده؟ (sm25)نقل قول:
چشم منم... (sm25)نقل قول:
خدایی راست میگه... خـــــدایی...نقل قول:
امیر پسر گل ـیِ...
آخ چه ب/ گا. ب/گایی بود دیشب...
(sm19)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر شکیرا تو مدرسه داشت گریه میکرد مدیرش ازش پرسید: پسرم چرا گریه میکنی
گفت مامانمو میخوام
مدیر گفت: پسرم ببین ، ما همه مامانتو میخوایم ولی گریه نمیکنیم