(sm2)نمیگم تو کف بمونی
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نمیگم تو کف بمونی
(sm2)بمیر بابا الان میرم با دوست دخترم همین پوزیشنو اجرا می کنم کیونت بسوزه
اسم توهم میذارم جنتیه باراننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نابودشدنی نیستی(sm59)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث حق با تو بود ! (sm59)
یوتل ست 3 همون یوتل ست 7 است !!!
منو تو اچ دی رو ردیف کردم !
مرسی (sm10)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای تسلی خاطر من بخاطره حرصایی که خوردم یه 1 هفته دکمه خروجو بزن نبینمت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه 10 ثانیه رکورد بزن بده ببینم کیفیتو.
من استاندارده اینجام.چیزیو تایید کنم استاندارده(sm59)
(sm2)نه ازش بخواه اواتارشو عوض کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بریم پشتِ تالار یوتل ست رو با رسم شکل روی چووونت نصب کنم ! (sm51)
نقل قول:
دی شب چیزِ من استاندارد بود عایا !؟ (sm2)
اینجا همه خودیننقل قول:
منم ازتون فیلم میگیرم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جونه عمت این اواتارو عوض کن.
ادم ابش خشک میشه این داداشمونو میبینه.نمیشه بهش گفت زن.ماشالله یه پا مرده(sm2)(sm2)
یهو دیدی دیش و موتور و همشو کردم تو کونت(sm2)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از مراسمِ پشت تالار آواتار رو تغییر می دم تا دو باره پولِ شبِ قبل رو نه خواد !!! (sm2)
(sm2)تالار نیست که محل فساده
وقتی ادم کم فعالیت بشه همین میشه.کــــونیا ادعای بکنی میکنن(sm2)
نقل قول:
بععد از مراسمِ ام شب به چسب ! (sm2)
فرشته گانِ هر جایی ! (sm50)
ببین من مثله بقیه مشتریات نیستم ازین سوسول بازیا بلد نیستم مراسم و این حرفا.
درجا باید بکشی پایین سرویستو بدی پولو بگیری بری.(sm2)
حالا تو بیا دست به دیوار توکل به خدا ! (sm2)
(sm169)
امشو شو شه (sm120)
(sm50)
چه لب خندِ سیوکسی ای (sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت اچ دیش این جوریه .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
آره فکر کنم آخرین تکرارش باشه .
(sm172)
پففففففف عجب کیفیتی
الی اون بالایی چیه همونی که دل کردی
(sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منوتو اچ دی تستینگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها ولینقل قول:
هیچی O Ses Türkiye
نمیشه
حالا كه فكر ميكنم ميبينم گذشت بهترين گزينه است(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت اپلودت بالا باشه ديگه حله
تا برنامه تموم بشه داغ بفرستي كه سريع بزنه
امير خودش شاهده من واسه قسمت دوم از ساعت ١١ تا ٥ صبح دستم بند بود يعني ايرانسل منو كرد تا اپلود شد
What The Hell ???(sm54)
قسمت دوم شرلوک عااااالی بود (sm178)
نقل قول:
آره .
من سرعتِ آپلودم میاد روی 60 تا 65 .
هر 150 مگی تقریبا نیم ساعت طول می کشه .
چون 2 تا خط با آپلود رایگان دارم یه کاریش می کنم .
حساب کردم با احتساب سرعت و 2 خط میتونی در ساعت 468 مگ اپ کنی.نقل قول:
تو جایی که هستی اگه نتت اوکی باشه اپلودت بالا باشه یا همراه یا ایرانسل فکر نکنم امیر مشکل داشته باشه برات بسته بگیره.
من مشکل اپلود و سرعت داشتم وگرنه میگفتم مثلا فلان هفته میتونم رکوردم کنم خودم میدادمش
چشبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]