توام شاش داری نیومده هنوز
نمایش نسخه قابل چاپ
توام شاش داری نیومده هنوز
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Okheeeeyyyy naziiii asisam nanahat nabash bosheeee? Boos boos
(sm2)
این واقن باباش بود دیگه ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پئ اَتِنْشِنْ!
سلام، امشب يك ويدئو كوتاه در رابطه با آلبوم ميديم بالا...
كلاف
فیکس یو کلد پلی نیس؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهاب رمضان آهنگ داد با تنظیم ارون حسینی
نه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه گروه دیگس
(sm70)اونم همین حالتو دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره تقریبا ولی باز این اوا داره گیتار اوج نمیگیره این یکی که من میگم اصن عجیب خودشه (sm2)
(sm2)مث سیاوش باس تحقیق کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)ولی اگه برداشتیم باشه از کلد پلیِ.. عاشق اوناسنقل قول:
(sm70)موشکلی نیس سبکش همونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر باز فردا دستتو زیر تخمات نگیری به یکی دیگه بگی بزنه
کاور رسمیم زدن جای این نذار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
کله اینو انگار از دو طرف لای این دستگاهای پرس گذاشتن
کتلک شده (sm2)
(sm2)نقل قول:
اصن معضلی شده (sm2)
اگه منظورت تتل اره کامنت ها رو تو فیس بخون(sm25)نقل قول:
خوب دوستان یکی یکی داره از خواننده نماها کم میشه
تا ببینیم نفر بعدی کیه ؟
(sm2)مهرش تو دل اشترم افتاده
قشنگ نیوفتاده (sm120)نقل قول:
گفتم که دلتنگی همش
گفتی بزار به پای من
گفتم بیا تا ته عشق
گفتی برو به جای من
گفتم که از دوری تو میمیره حس و حال من
گفتی که این فاصله نیست بین تو و خیال من
(sm77)
(sm50)
امیر نیما مسیحا اهنگ داد فک کنم ، رویا
دیگه چرت نگو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب است
یک پالتو تنش کرده که جانش پیداست
با بوت و لِگی که عمق رانش پیداست
این پوشش پاییزه عجب جذاب است
سالی که نکوست از خزانش پیداست
علیرضا شاکرانه
(sm120)
(sm2)
هر هر هر هر(sm70)نقل قول:
(sm54)
زده به سرش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm154)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm171)نقل قول:
کی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]