(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام کامی جون چ خبر ؟ (sm51)دلبر شیرین سخن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات جیگر امروز بیرون بودم همش ترکوندیم با بچه ها (sm19)نقل قول:
امیر پسر خوبیه اون مدیر قبلی ها نمیدونی چی بودن فقط منتظر بودن تا یه بهونه ای باشه بن کنن یه دختره بود سارا خیلی کو.ص کش بود عقده ای ترین آدمی که دیدم (sm120)
اشکال ندار ه بن بشی بیشتر به کارات میرسی(sm120)
ای سلامتی. تو خوبی . چی میگی به امیر که هر روز بن میشی (sm98) دیروز یوزرت باز شد باز امروز دیدم دوباره بنی (sm98)نقل قول:
حتما باز هست تو هر شهری هست اما مثلا مغازه های کمتری دارن بگرد پیدا می کنی **** ماکرت خیلی شیک برو معمولا داره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این رولی ها بگیری که دیگه سیگار عادی بدت میاد اصله اصله دیگه مونده هم نیست (sm132)
حسابی خوش گذشت با دوست دخترات ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم میدونم سارا کی بود البته زیاد نبودم چرا دروغ بگم چون خدمت بودم
ولی حضرت عباسی کاری نکردم بن میشم بیخیال دیگه شده عادت یوزرمم دلت کنه برام مهم نیست
دوست دخترام کجا بودن (sm74)(sm70)همشون از این دخی های لاشی بودن یه اکیپ هستند با اونا بودیم...دوست دختر اگه داشتم که خوب بود ینی کسی که دوسش داشتم(sm174)نقل قول:
باهاش صحبت کن ازش بپرس قشنگ مشکلت حل کن که دیگه بن نکنه این بهترین راهه آتو هم نده دست کسی (sm10)
شلیک کن رفیق ... (sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm82)
آتو ندادم توام حرفمو باور نداری ؟(sm81) بابا من کاری ندارم (sm81)چیزیم نگفتم ولا(sm81) بهشم میگم مشکلت چیه ج نمیده دیگه منم بیخیال شدم الانم میگم اهمیت نمیدم (sm50)