خاک کاهو بر سرت با این حسابت کردنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداکثر 350 مگ در ساعت (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
خاک کاهو بر سرت با این حسابت کردنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداکثر 350 مگ در ساعت (sm70)
امیر اگر حمایت مالی بکنی من فیلمم می تونم بزنم
مثلا امروز فروشنده اومده
ممر زد برو بخواب(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
65*2*60*60=468000نقل قول:
نوشته اصلی توسط crossover [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدی(sm2)
فیلم عین پشگل ریخته تو تن ولی استیج 1080 من ندیدم جایی چون همشون از رو استریم برمیدارن.امکانات ضبط اچ دیم ندارن
در ساعت 468 مگ آپ؟
چرا انقدر کم باید بیشتر باشه که.
اون روز من Wav را تو یک ربع آپلود کردم حجمش هم 350 مگ بود.
فکر کنم دوباره سرعت را پایین آوردن
من اینجا با سرعت 600 دانلود می کنم ولی سرعت آپلود 40 هم نمیرسه
دیوثا سرعت آپلود نمیدن
پارسال سرعتم خیلی بهتر بود
حجمش خیلی زیاده ولی هستن که دنبال 1080 می گردننقل قول:
720 هم خیلی عالیه
واسه ما فرق چندانی نداره مگر تلویزیونت بتونه تغییرو نشون بده
منکه از خوده شبکه میبینم هیچ.ولی اگه میخواستم دانلود کنم 720 میگرفتم.فیلم نیست که ادم بخواد با بهترین کیفیت ببینه لذت ببره یه برنامست ادم میخواد ببینه چی زر میزنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر وای فای داشتم اپلودم 1 مگابایت بود حروم زاده پشتیبانی سیخ نمیزد به من که فحشش بدم الان هنوز همونو داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
480 هم کفایت می کنهنقل قول:
ولی اکثرا دنبال 720 هستن
امروز لینک 720 فروشنه از همه بیشتر دانلود شده . بعد 1080 بعد 480
جالبه 480 زیاد محبوب نیس
الان دیگه ارزونترین لب تاب و تلویزیون رزولوشن 1080 دارن.ملت دیگه عقلشون میکشه میخوان یه چیزایی رو ببین حداقل 720 باید بگیرننقل قول:
ممر ادرس سایت رو بده
(sm3)
من زنگ زدم گفتن واسه همه پلنا سرعت آپلود یکیه اگه سرعت بالاتر میخوای باید شخصیت حقوقی باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تو رشت هستن بچه ها که سرعت اپلود دانلودشونم یکیه
ir-dl.comنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
(sm138)
اینو ضرب و تقسیم میکنه واسه من (sm70)نقل قول:
اصن تا الان آپ کردی ؟ (sm120) مرد حسابی تازه بهت تخفیف دادم زور بزنی بتونی 350 مگ آپ کنی با سرعت 60
سیت فلافل بیاروم کا (sm51)
دوباره چیکار کردی بنت کرده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط crossover [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و درد جدایی وای بر من
از این عشق خدایی وای بر من
اگه فهمیدی به منم بگونقل قول:
رکورد دار شدم در این زمینه ها :
بیشترین حمله و توهین از جانب کاربران در تاریخ موزیک باران
بیشترین درگیری در تاریخ موزیک باران
بیشترین مدت زمان بن ( 3 هفته ) در تاریخ موزیک باران
بیشترین دلیل نامشخص برای غیر فعال کردن یوزر آنهم به دلیل اینکه یکی دیگه فحش داده ، در تاریخ موزیک باران
بیشترین میزان بی عاری و پورویی در تاریخ موزیک باران
(sm120)
(sm2)
اسی تویی ؟ خوبی ؟ ای بابا از 2008 رسید به 2017 .. یوزرت به روز شد (sm2)
خب اون سری اومدی یه چیزی تف دادی دوباره بن شدی دیه (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)(sm2)
مراسم فيفا رو داره بين اسپورت نشون مى ده(sm128)
اقا اینجا کسی ps4 داره؟
دمش گرم
یاران من یه ps2 دارم تو انبار 5 ساله روشن نشده (sm25)
من ندارم
این رفیقم میخاد یه غلطی کنه
دهن منو سروویس کرده
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی این واسه کــــونت برنامه داره حالا ببین کی گفتم(sm2)
بز پیام بهت چی گفتم ؟ همونه بز (sm2)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این از بدر ورودش به انجمن فقط منو تگ میکنه . (sm2) اینم انگاری خاطر خواه ما شده (sm30)نقل قول:
ولی اخلاقش خیلی روی مخه (sm2)
منظورم از اخلاقش که میگم تگ کردنش نیست خودش میفهمه چی میگم .. بز(sm2)
قشنگ زوری که زد خودشو از مهدی هاشمی جدا کنه معلوم بود ولی دید بخواد اصرار کنه ضایعتر میشه بیخیال شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خماری نذارش(sm2)
نه من نیستم (sm120) نزار رکورد : کمترین هوش در تاریخ موزیک باران به نام ثبت کنما (sm120) خوبم خوبی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوزر و نمیدونم ارسال و این چیزا بهانس ... مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانه
چی بود ؟ یادم نمیاد .. اون روزا حال خوبی نداشتم بعد فوت مادرم (sm74) بعدشم دندونم درد میکرد حسابی که آخرشم کشید به ام آر آی و جراجی ... تا یه هفته نمیتونستم صحبت کنم درد میکرد تازه بهتر شده
(sm2)(sm2)(sm30)
دیوث میگم خب بیا تلگرام نمیاد .. (sm98) پارسال اومد بعدش حذف کرد :|
یا مثلا تو رفتی تک و تنها سوئد چی کار ؟ رفتی بدی ؟ چرا نمی خوای بیای ایران (sm2)
یعنی اگرم بخواد بیاد ایران عمدا به من نمیگه که من اینجوری فک میکنم بیشتر .. بدم میاد راستشو نمیگه آدمو میزاره سر کار (sm50)
فقط توی سایت اونم بین این همه آدم فقط بلده منو تگ کنه و هیچ .. (sm2)