تو چه كردي؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو چه كردي؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با توام مرتیکه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
1)مديريت بازرگاني
تازه شانس اورده 80 ی نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ولی بریم هم بارسا میخورمون (sm120)
(sm2)برو چاییتو بخور برو تو تختت اینقد حرف نزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی نگو سگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ماه خوندم ملت گفتن دیر شروع کردی قبول نمیشی ول کردم کنکورش چرت بود امسال!! مجاز شدم
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکه بریم مودریچ میرسه؟ با مودریچ شاید ی امیدی باشه(sm25)(sm120)
برا شماهم(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بشین بینم باوووو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بشکن این دست که نمک نداره خوبی اصلا بهت نیومده(sm59)
جنازه ی مودریچ هم ما رو قهرمان میکنه (sm50)ولی میگن ریسکه بازی دادن بهش تو فینال و احتمالا بازی ندن (sm50)نقل قول:
|:نقل قول:
اره شنيدم ميگفتن چرت بوده
چيكار ميكني حالا؟؟ سال بعد؟؟
(sm169)
اشکال نداره.. بازی بدن فوقش 4 ماه مصدوم بشه بره برای سال بعد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
گرایشارو عوض کردن بخوام واسه سال بعد بخونم باید 8تا کتاب جدید بخونم اضافه بر قبلیا(sm3) حوصله ندارم دیگه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از رودکی از مولوی از اخوان از شاملو
از کی کمک بگیرم و تورو نگه دارم بگو (sm50)
اي بابا(sm50)نقل قول:
الان جايي كه به صرفه ميرسوني يا نه حالا؟؟
بتی عاشق شانستم(sm120)
امید حاجیلینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امام رضا مشهد(غیرانتفاعی) احتمالا میارم امنیتی چیزینقل قول:
ترمی 2 میلیون از کجام بیارم(sm138)
من بیشتر :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دلم میخواد تک تک اونا که گفتن ول کن رو ببینم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
focusو کسی دیده ؟ خوبه ؟
زیباترین حادثه دیدار تو ...(sm50)
ترمی 2 ؟(sm77)رشتت چیه؟نقل قول:
آی تینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آزاد و شبانه شبکه ترمی 2 تومنه....غیرانتفاعی هم همینه حتما دیگه
فرار کن ، فرار کن ، فرار کن میمیری (sm155)نقل قول:
دخترو چه به شبکه و اینا والا گه میزن به همه چی دخترا باید اشپزی ظرف شستن یاد بگیرن گلدوزی خیاطی والا دختر و چه به کارای مردونه
یه چی بت نگما!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب جواب ارشد هم اومد
دفترچه ی نظام وظیفه رو از کجا باید بگیرم ؟
من که دارم کوله بارم رو میبندم تا برم سربازی
(sm50)نقل قول:
امیدی به شبانه فردوسی هم نداری؟نقل قول:
برو باوووو بدت اومد خووو راس میگم دیگه (sm2)نقل قول:
پلیس +10 خودم برات بگیرم یا میگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من اون موقع فقط ظرفیتای روزانه رو نگاه میکردم اصلا نرفتم سمت شبانه و غیر انتفاعی ببینم چه خبره!! باید برم بپرسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداروشکر من نبودم(sm120)نقل قول:
آنلاین نمیشه دانلود کنیم ؟نقل قول: