پیش بینی من:
2-2
نمایش نسخه قابل چاپ
پیش بینی من:
2-2
االان دیدی گفت بین 70 تا 90 نزدیک 30 هزار تا هستن انگار (sm77)
کاکا یا دینهو یا رونالدو؟ (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نفر از 10 بازی اول 8 تا رو عینا پیش بینی کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی رو برنده رو درست حدس زده
یه 2 امتیاز هم که برا غلطی که زده(sm55)
کاکا از این قرتی بازیای این دو تا نداشت کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بازیکن کامل بود
بدون کمترین حاشیه
ها؟(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیکنایی رو که دوست دارم انقدر زیادن که دونه دونه نمیشه اسم برد (sm2)
ولی بزرگترینش و بهترینش زیزو کبیر
میگم کدومشون بهتر بود کاکا رونالدینیو یا رونالدو نازاریو؟؟(sm55)نقل قول:
من بازیکنی رو دوس دارم که زندگی شخصیش هم قشنگ باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تبلیغ شورت کنه نه کاندوم نه اسکوتر
نه فرار مالیاتی و پولشویی داشته باشه
(sm14)
دقیقا همه رو داشتنقل قول:
با اینکه نبود تو جام جهانی دید چجوری رفتار کرد