خدابیامرز حامد هاکان چقد البومش تخمی بود.. حتی ارزش یک بار گوش دادن هم نداشت(sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
خدابیامرز حامد هاکان چقد البومش تخمی بود.. حتی ارزش یک بار گوش دادن هم نداشت(sm54)
(sm50)
(sm172)
درون مرد همواره کشیده میشود باری...
نشستی گوش کردی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از فضل پدر هیچی نبودش حاصل ، می تونست یه آقازاده ی کول باشه تا یه موزیسین چیپ ...
واقعا به حال خودم تاسف میخورم.. نه واقعا همه اهنگاشو به دقیقه نکشید گوش کردنش و پاک شد ..اینقدر بی ارزش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه قبلا تک و توک اهنگ تقریبا خوب داشت گفتم شاید چیزی از توش در بیاد
میلاد البوم شهریار رو گوش دادی؟
چرا یهو تموم میشه اهنگاش(sm54)
خوشبختانه دیگه یادم رفته صدای خیلی ار مثلا خواننده هارو ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم رو گرفتم دیدم اکثرشون رو تک آهنگ منتشر کرده بوده قبلا ...نقل قول:
به همین بهانه گوش نکردم
من گوش نکرده بودم قبلا... خوب بود اهنگاش.. راضی کننده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4.5 تا اهنگش یهو قطع میشه(sm120)