نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچکدوم از اونا کار نداد ؟ خب برو همون لینک کدای قدیمی ترشو بزن
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچکدوم از اونا کار نداد ؟ خب برو همون لینک کدای قدیمی ترشو بزن
الی تو این حدود قیمت این خوبه ؟
مارکای دیگه که دیدم کیبوردشون کوچیکه که میخوام سایز معمولی باشه ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث برند ربطی نداره اصل مشخصاتشه باید یکی باشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب من الان چی گفتم اسکل(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان من اینو نیگا(sm30)
هادی مخت نگوز(sm2)
استاد مایی این حرفا چیه اصن 100 صفحه برو نوش جونت ، مجمع مال قیدیماس حق آب و گل دارین(sm176) دندشون نرم بشینن بخونن اعع ینی چی جلیل جان میخواد ویندوز نصب کنه مگه الکیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا خودم به مشکل میخورم یه ساعت الوووو الووووووووو میکنم آخرش این مَردی زرتشی میاد به زور یه چی تف میده (sm2)
خداوند انشالله همه مان را آدم کند ...
برند همون مدل دیگه بی سواد منم منظورم همین بود کلا مشخصاتش یکی باشه(sm2)
بگو آمین تا اول از خودت شروع کنه (sm10)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم مخم ریده تازه از خواب بیدار شدم شاید مال اون باشه (sm2)(sm30)نقل قول: