تو حق نداری ... (sm1)
حق من این نبود ... (sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو حق نداری ... (sm1)
حق من این نبود ... (sm1)
(sm19)این چه حرفیه جیگر خوشت نمیاد خب نرو تاپیک چاوشی بمون همینجا اعصاب خودتم خورد نکن (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نترس از این سیاهی تو شبتابی مگه نه (sm98)
شایذ اومدم تهران منو دعوت میکنی ؟ (sm51)البته نگی بهش رو دادم پررو شدا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا اراک پیش خودم هر شب میبرمت پیش یکی (sm176)
همه مدل دود همه مدل نوشیدنی (sm176)
کی؟کجا تهران قراره بری؟(sm70)نه گلم اومدی زنگ بزن ببرمت یه جا خوب (sm70)(sm51)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرابش نکن همه ی تفریح که دود نیست(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
من یه چیز بهتر براش دارم(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینجا همه جور سرویسی دارم (sm59)
تهران شلوغه ...
تو همین شلوغیش حال میده (sm51)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دمت گرم آقا میلاد (sm127) حالا شایدم اومدم (sm51) البته یه خورده میترسم (sm59)نقل قول:
تهران دیگه (sm70) آخه خونه ای نیست که برم 3 روز وایسم (sm81)هر وقت رفتم تهران صبح رسیدم کارمو انجام دادم شبم دوباره حرکت کردم (sm81)نقل قول:
ن دیگه اینو گفتی یه خورده ترسیدم یه جای خوب کجا میشه ؟ (sm2)