داوود چیکار کردی
10 صفحه میرم عقب داوود ، 100 صفحه میرم عقب داوود ، 500 صفحه میرم عقب داوود
داوود اینجا داوود اونجا داوود همه جا
داوودِنمِه
نمایش نسخه قابل چاپ
داوود چیکار کردی
10 صفحه میرم عقب داوود ، 100 صفحه میرم عقب داوود ، 500 صفحه میرم عقب داوود
داوود اینجا داوود اونجا داوود همه جا
داوودِنمِه
خب اینجارو تقصیر خودته چرا میای تیکه میندازی .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط crossover [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بهت گفتم بیا یه مدت یه کم کمتر تیکه بنداز و اینا تا اینم دیگه بیخیال بشه یوزرتو هم باز میکنه .. اما اون سری هم یه چیزی گفتی بدون اینکه کسی حرفی بزنه که اینم بهت گفت مشکل روانی داری .. البته میدونم خب حالت خرابه ! خدا رحمتش کنه ! ولی خب منم دوست دارم باشی مث ما .. اینجا هم کسی نیست که مثلا فک کنه چقدر شخصیت مهمی داره امیرم من نمیخوام الکی خودمو شیرین نشون بدم ولی اونم یکیه مثل بقیه فقط با این تفاوت که انجمن مال خودشه و دوستش داره .. (sm50)
همه با هم رفیق ن دیگه البته میگم همه یعنی همین کاربرای آشنا .
2 تا استیج اچ دی ضبط کردم اپلود کردم.اونایی که داری میبینی مراحل پاره شدنمه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط crossover [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)هنوز اصل معما نرفته تو
این جی اس مغازه چی میخواد اینجا.بفرستیدش خونش(sm2)
(sm2)بیا بریم پشت مغازه بهت خیار حاج عبدالله بدم
رضا خیار خیلی دوست داره .. موزم دوست داری ؟ (sm2)
(sm2) دوست داری با روت تست کنم عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی چند تا خیار میخوری (sm2)
بنده خدا از بس با خیار و موز و سیفی جات ترتیبشو دادن شبا کابوسه خیار و اینا میبینه(sm2)
دیوثا یکی یکی بیاین جلو (sm2)
درستش جی اس شاف (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و........نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست ترش جی اس شیاف هست(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
شیاف خیارو موز مصرف میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
(sm2)کم کم مثل اینکه دوست دارین برا خانوادهاتون میوه فصل بفرستم
باقالی کم میاری نزن جاده خاکی
(sm2)پس بیا بریم پشت مغازه
فعلا برو خودتو با اب و صابون بشور زیادی رنگت قهوه ای شده
بدبخت وقتی تو اینجا قلمی نبودی من خیار می دادم دست بچه های انجمن (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
گاو از تو فهمش بیشتره
(sm2)نقل قول:
تو خوبی ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی جواب نمیدم حساب کار دستت بیاد نمکدون
تقصیر خودته بحثو عمق میدینقل قول:
جواب های هویه
فوکی
حدود 11 گیگ شد برنامه دیشب.صبح وقتی بلند شدم دیدم اصغر کاری نکرده درجا دیلیت کردم(sm2)(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا ابر فرض (sm2)
برو عموجون
من برا این انجمن حکم هاشمی رفسنجانی رو دارمنقل قول:
همین امیر وقتی قهر کرد از انجمن رفت وقتی هنوز مدیر نبود من پشتش وایستادم تایپیک زدم بلکه یارو بره بیارتش یه سمتی بهش بده
من پشت این انجمن دست دارم من پشت این انجمن بودم تا اینجا رسیده
اینقدر با من کل کل نکن و گرنه تو هم اینجا نبودی عاموووووووووو
(sm2)نقل قول:
پس جایزه بهترین آلبوم چی شد ؟(sm2)
(sm155)
نمیشه یه تاپیک بزنم و کسانی که خودم میخوام اون تاپیک رو ببینن ؟؟
اقا این برنامه های بهینه ساز ویندوز خوب هستن یا نه الکی همش؟
اگه راسته یه لینک خوب بدین
هوای گریه دارم(sm50)
جاده اسمِ منو فریاد می زنه (sm50)
صدایِ گوگوش (sm228)
(sm50)
اون سرى بهينه سازى نصب کردم، فايرفاکس و آدرساشو تمام بر فنا داد... مث چى پشيمون شدم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از امیر بی گزند روی بنرها تو ختم رفسنجانی استفاده کردن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هم شهری ما کیه قراره تو سنتوری 2 آواز بخونه .. :l
توضيحات مهدي هاشمي فرزند آيت الله هاشمي در خصوص فيلم منتشر شده وي با رييس صداوسيما:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح امروز هنگام حمل پيكر آيت الله هاشمي رفسنجاني، در حال گفتگويي با جناب آقاي علي عسگري رييس سازمان صداوسيما در رابطه با هماهنگي هاي لازم جهت اطلاع رساني مراسم تشييع وتدفين آيت الله هاشمي رفسنجاني بودم كه انتشار تصاوير تقطيع شده آن همراه با مطالبي بي اساس موجب بروز شايعات شده است
در حالي كه ايشان در حياط منزل ميهمان ما بوده و از مديران اجرايي دولت سازندگي محسوب مي شود