(sm50)به هم بگید شما
دوست باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)به هم بگید شما
دوست باشید
دخترای طرفای اونا ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه شورش درآوردید برید بیرون ببینید چه خبر دفترچه هم بخرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین دیجی کالا نذاشته (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبانه فردوسی ارزش داره بقیشون نه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچی خیره
با اینه خودت نیگا نکن(sm2)نقل قول:
آزاد و غیر انتفاعی کلا 200 300 تومن فرق دارهنقل قول:
رشته ی ما ازاد 2.100 میافته ، غیر انتفاعی 1.800
(sm2)مهدی ترکه این گزارشگر اسکلتون رو ادمش کن و الا قهرم میگیره به ممد دهن لق میگم برینه به تیمتون میدونی که سقش سیاهه
اگه حوصله داشتم میخوندم واسه بعدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه قرون به دانشگاه دادن هم زوره
امشب سرهنگ بازی رو گزارش میکنه یا نه ؟
(sm172)کاش فروش انلاین داشتن این کتابای تاج و تختو می خریدم
یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد خیابانی
دی جی کالا احتمالا میاره ، اونم با 25 درصد تخفیفنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه فردا توی مسیر دانشگاه میخرم
اینم همینه حتما...همون حول و حوش 2 تومن در میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب من عطر تو داره
تورو باز یادم میاره
از در و دیوار دنیا
عطر یاد تو میباره (sm81)
شماها خاصین ما نرمالیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشبحال شماها (sm178)من که خدمت نبود سال دیگه صد درصد روزانه زو می آوردمنقل قول:
من شبانه مجاز شدم ، یعنی اگه شهرستان قبول بشم و بخوام هم شهریه بدم و هم اجاره خونه که کارم در میادنقل قول:
همون برم آش خوری بهتره
شاید آدم شدیم
دلم واسه بانو کریستی مک تنگیده
برو فیلم قلعه رو جمع کن بعد بیا زر بزن(sm2)4 تا(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی ارزه خدایی....فقط میتونی 2روز دیگه بگی ارشد دارم همیننقل قول:
نمدونم والا(sm50)
الان کجاست(sm51)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحت درمان
خدا تمام مصدومان را شفا دهدنقل قول:
به امید بازگشت پر قدرت(sm128)
وقتی به تو فکر میکنم
حضور تو حس میکنم
لحظه به لحظه هر طرف عبورتو حس میکنم
والا منم که سربازی ندارم حوصله خوندن ندارمنقل قول:
مهدی نمیاد ببینیم چه کرده(sm70)
نقل قول:
حوصله نداری نخون برادرمن.
خوردنشو قبول میکنم(sm120)نقل قول:
باشه خواهرمنقل قول:
سینا حجازی آهنگ " خودتی " رو واسه محسن خونده ؟؟(sm54)
امین شیرینی لبنانی رو گرفتم(sm120)
شیرینیاش که همه خشک بود باقلواهاشو گرفتم به غایت بدمزه بود همشو خیرات کردم(sm120) روغنش روغن حیوونی بود حالت از بوش بهم میخورد(sm3)
به شوق دیدن تو بود به مدرسه میومدم (sm50)
:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه از اون حرفا بود(sm120)
واقعا متاسفم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمزمه هایی هست(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیو متاسفم متاسفم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ننه زاده دیوث شروع کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشتب شد فکر کردم حرفمو تایید کردی (sm2)نقل قول: