(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
- (sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm54)
سلام حسین داداش چی شده کتک خوردی یا خیلی خسته ای(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام قاسم جان نه کتک نخوردم(sm120) از بیکاریه دیکه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بگم والا خیر و برکت جمهوری کوفتی همینه دیگه خدا ریششونو بخشکونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
خدا از دهنت بشنوهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی شهر بی ترحم از غم بی کسی موردیم (sm50)
(sm74) چه همه چیز بی خودیه . (sm50) باز چند سال پیش حالمون بهتر بود (sm178)
سلام به همه دوستانم.. (sm50) قاسم، هادی، صادق، حسین، امیر و... (sm127)
سلام حسین جان. خوبم، ممنون. تو خوبی؟ خودمم نمیدونم دقیقا کجا بودم و هستم! (sm172) شرمنده حسین جان که دیر جوابت رو دادم (sm19)نقل قول:
سلام قاسم جان. خوبم، ممنونم قاسم (sm19) تو خوبی؟ شرمنده که دیر جواب دادم قاسم جان (sm127)نقل قول:
سلام علی جان بابا مرد مومن کجا رفتی دلمون تنگ شده بود برات حالا حالت چطوره؟ خوبی سلامتی؟ خوشحال شدم برگشتی زیاد فکر نکن فعلا" باید با این وضعیت هممون یه جوری کنار بیاییم.(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)سلام قربونت منم خوبم.دشمنت شرمنده.جات خالی بود اینجا.انشاالله هرجا که هستی سلامت باشی.(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود بر تو(sm134)نقل قول:
(sm134)
(sm19)
(sm10)(sm127)
(sm50)(sm127)
صادق جان خودم لینکو مستقیم کردم دمت گرم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سلام خوبی؟ شرمنده تازه پیامتو خوندم این چند روز درگیر کارم بودم نتونستم بیام(sm49)(sm134)نقل قول:
سلام قربونت تو خوبی؟ دشمنت شرمنده(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm98)(sm50)...
(sm10)
(sm50)
دیگه بدون کامبوج چی بوده که ایران 14 تا گل بهش زده(sm120)
(sm59)نقل قول:
این آهنگ لیلا فروهر مربوط به کدوم آلبوم هست؟
خون عشق تو
تو رگهای منه
لحظۀ با تو بودن
به جون رسیدنه
مثل گندمای تشنه
بارونِ بهارو می خوام
بی تو مرگ من یقینه
تب انتظارو می خوام
توی چشم عاشق من
تویی پیدا، تویی پیدا
توی خونۀ دل من
تویی تنهای تنها
سلام امید جان فکر کنم تک آهنگ باشه.اسم آهنگشم انتظارنقل قول:
نوشته اصلی توسط omidha [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سلام حسین جان خوبی داداش؟؟ با زحمتای ما چه میکنی؟ اسم آهنگ فکر کنم خون عشق تو باشه که توی فیلم مهمان هست.نقل قول:
عجب بیهوده تکراریست دنیا (sm50)
سلام امیر جان قربونت تو خوبی؟اسم آهنگ انتظار هستش اگه تو کانال کلتکس تو یوتیوب بری موزیک ویدیوی این آهنگ هست با همین اسم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی حسین جان منم خوبم. زیاد نمیشه به نوشته های کلتکس یا ترانه اطمینان کرد چون خیلی از آهنگها رو اسماشو اشتباهی میزنن من قدیم کاستشو دیده بودم که به اسم خون عشق تو بود ولی حیف آهنگ به این قشنگی هیچوقت سی دی نشد.نقل قول: