متوسط.ولی خب انتظار فیلمنامه در حد سون نداشته باشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
متوسط.ولی خب انتظار فیلمنامه در حد سون نداشته باشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم دلم نمیکشید برم بگیرمش.. از چند شب پیش دیدم خواستم برا الپاچینو برم بگیرم ولی هرکاری کردم دلم نیومد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استرنجر اومده ؟
لینک بدید ...
(sm141)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به ،
کارِ آرونفسکی هم اومده ...
خره استرانگر نه استرنجر
من ار همون 5 دقیقه اول فیلم کل فیلم رو تا آخر درست حدس زده بودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ، دیپلمی دارم ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با بدبختی گرفتمش ...
اندک جانی ، جسم علیلی و ...
اشترم چرا اسکرین پاک میکنی میخواستم اتش به اختیار عمل کنم ای بابا(sm2)(sm2)
اگه الان میخوای دانلود کنی تورنتشو برات لیچ کنم لینک بدمت چون نمیدونم لینک تا کی کار میده