میلاد این مادر رو خیلی ریدن بهش
ببینین چجوریه به منم خبر بدین(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد این مادر رو خیلی ریدن بهش
ببینین چجوریه به منم خبر بدین(sm120)
Kingsman بگیر ، حداقل سرگرم کننده استنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب میگیرم فیلم هارونقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا کینگزمن نسبت به قسمت اولش مستراح کامل بود.کارگردان کونکش سرجمع 5 دقیقه به چنینگ بازی نداد
دیشب زدم تو گوشش... چون یکشم ندیده بودم اونم گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقایی که توی فیلم میوفته تا حدودی واسه یه بارم که شده ارزش دیده شدن رو دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان همونطور که الان میزگرد هالیوود داریم از ساعت 3 نیمه شب میزگرد برازرز با حضور خاله های جدید برگزار میشود(sm2)
اون نبرد اخره فیلم که به اصطلاح باس فایتم بهش میگن اینقدر مسخره و جوک بود که ناموسا فکر کردم دارم فیلم نوجوانان میبینم(sm2)نقل قول:
کلا به کارای ارونفسکی زیاد نظر مثبتی نشون نمیدننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کار بد نمیسازه ...