کلیساها و کنیسه ها و مسجدها را چنان بنا میکنند
که قامتشان تا به آسمان بالا میرود
آسمان
با تعجب به این همه عشق مینگرد
به این همه عشقِ سنگی.
- رزه آوسلندر
نمایش نسخه قابل چاپ
کلیساها و کنیسه ها و مسجدها را چنان بنا میکنند
که قامتشان تا به آسمان بالا میرود
آسمان
با تعجب به این همه عشق مینگرد
به این همه عشقِ سنگی.
- رزه آوسلندر
اردو بود مثلا...(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی؟ (sm19) نیستی بی معرفت یه سری به ما بزن (sm70)
سلام مینا خانومِ غایب از تشکر ها (sm70) تغییر چهره دادی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت کارخانه هم عالمی دارد ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا ، کم بد نیستم ، من کجا نیستم تو نیستی دیگه ، ندیدی اینگونه بی تو چگونه بیادت بودم؟
دزیره ای دوست داریم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وااای به بابام میگم امروز چندمه؟
میگه 16 zhovan؟؟؟
گفتم تو از کجا میدونی؟؟؟
گفت اخه امروز دادگاه فاطما گل!!!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm19)(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا سوبرا کـــــــــــــامل واست توضیح میدم... تضمینی 18 میاری... اون 2تا هم که من اشتباه زدم توی تله آموزشی افتادم لامصبا خیلی گمراه کننده بودن (sm2)نقل قول: