(sm10)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی چرت بود کلا فضاهای اکشن فیلم بییشتر به انمیشن میخورد تا فیلمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی باز چرتترین فیلم سال واسه واندوروومن هست که کلا اشغال بود(sm3)
من خودم یه مقاله علمی اماده کردم که دوستان میتونن نصف شب خودشون اماده کنن واسه مطالعهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این الی دیوث زود میخوابه وگرنه اونم شرکت میدادم
حیف حاجی ریش طلای من دیگه نیست وگرنه حاجی عاشق این بود بیاد پستو گل قالی بشماره(sm120)
اون همه م...مه ریخته بودن تو واندروومن ، دریغ از یه بوسِ کوچولو ...
طبق یه سری چیزا که قبلا تو اینستا دیدم مثل اینکه اینا قبلا رفیق بودن باهم ولی جلیلی یه نامردی میکنه در حق احمدوندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای جفتشون تو یه مایست و انگار یگانه رو برگردونی به 10 سالگیش.(sm2)
ولی باز بخوام صدای یکیو انتخاب کنم احمدونده.کلا از جلیلی خوشم نمیاد ولی احمدوند تراکی خیلی خوبی داره مثلا فالششو خیلی دوست دارم ولی این ترک جدیدش معمولیه چیزه خاصی نداره
حالا یه بحث دیگه ای میخوام بکنم تو یه پست دیگه میگم
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واندروومن کجاش اشغال بود خیلی بهتره این اسپایدرمنه جقی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقدر فیلم بد اومده که واقعا انتخاب بدترین بینشون خودش یه آکادمی اسکار میخواد ...
احمدوند بهتر و حرفه ای تر کار میزنه ،نقل قول:
ولی کارای جلیلی هیت تر میشه ...
خره حرف نزن کلا هیچی نداشت بازیگری و کارگردانی و فیلمنامه توش نبود اصلا همش میخواستن با نشون دادن کیون و ممه زنها فیلم رو جمع کنننقل قول:
اینقدر ابرقهرمان ساختن که ادم حالش خراب میشه از دیدنشون
الان سینمای جهان نیاز مبرم به فیلمهای هیچکاک و تام فورد و جان هیستون و... داره