بنده به عنوان یکی از هوادارن و گوش دهنده های قدیمی پازل بند(پازل بند گوش میدادیم وقتی مد نبود) باید بگم که جدیدا و مخصوصا کاراشون با این هیراده کاملا ررررررررررررررررررررریدما نه
نمایش نسخه قابل چاپ
بنده به عنوان یکی از هوادارن و گوش دهنده های قدیمی پازل بند(پازل بند گوش میدادیم وقتی مد نبود) باید بگم که جدیدا و مخصوصا کاراشون با این هیراده کاملا ررررررررررررررررررررریدما نه
ایشالله خدا شفاش بده دیوث میری مراقب باشی یا موزیک گوش بدی(sm2)
از وقتی افتادن رو خط کنسرت دیگه شورشو درآوردن ، این کارِ آخرشون دقیقا زدن قاشق به قابلمه بود و بس ...
این جا تو بیمارستانا شب ساعت 2 به بعد علاوه بر مریض ها توی بخش ، پرستارا هم خواب تشریف دارن ، دکترای دهن سرویس تموم تلاششون رو میکنن که خواب راحتی داشته باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آتش بس ،
بهروز پایگان ((sm127)) ...
اوفففففففف مث فیلم مدل
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از قتل جان لنون ،
راه فرار نیست ... (sm50)
این دیوث نگاهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا داره شیاموی تبلیغ میکنه یا ویندوز 10 یا پوشاک یا تو کار ای اسی پی هاست(sm2)
شاتل هم شبانه داره هم شاتل لندش برگشته
فن اوا شبانه داره
پارس عنلاین شبانه داره
پیشگامان شبانه داره
فقط این مخابرات بی ناموس شبانه نذاشته فعلا
حروم زاده اینهمه درامد داره بازم چس خور بازی درمیاره البته من خداروشکر تا اسفند سرویس دارم شبانه دار
خوشبختانه سرویس مخابرات من رایگان داره از ساعت 6 صبح تا 12 ظهر ...
خود به خود هم تمدید میشه ...