این سرویس 10 تومنیه از همون موقع بود خار این کارو فوکیدم من شه میدونستم آخه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
این سرویس 10 تومنیه از همون موقع بود خار این کارو فوکیدم من شه میدونستم آخه ..
به تخم چپم فردا میرم عوض میکنم سینجول دووم نمیاره اینجور .. :l
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم از پیاده روی شبانه تو فرودگاه امام رسیده به نشستن درس ژولوس میرسه بعله اینه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی مثه اینکه یادت رفته سینجول 2 تا خط داره ..
بعله الان دومی رو فعال موکونوم .. :l
تا کیونتون بسوزه وارد اکانت شدم خودش اومد .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه مشکلی هست باید ببینم این سرویس شبانه داره یا نه ..
4k (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه بابا فهمیدیم تو رفتی ژولو راننده فک کردی خیلی زرنگی کامنت انقئلتی مدی واس من دیوس ..
یه دونه 4 گیگی داره 12 گیگی و 24 گیگی و 48 گیگی هم داره ..
4 قیمتش مناسبتره با شبانه رایگان 20 تومن داخلی هم که نامحدود خوبه همین ..
الی نظری نداری بوگو زدما ..