منم منظورم همون اسم کمپانی و مدل و مشخصات خیلی اسکلی هادی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم منظورم همون اسم کمپانی و مدل و مشخصات خیلی اسکلی هادی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه از خواب پاشدی کلا مخت گوزیده پسر(sm2)
تا شقایق هست زندگی باید کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بنده خدایی همیشه میگه : زندگی صد سال ِ اولش سخته بعدش میپری بغل حوری گوگولی مگوری(sm2)
دیوث تو میگی برند همون مدلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و من الله التوفیق(sm2)نقل قول:
مایکروسافت بهروز رسانی Cumulative مهمی را برای ویندوز 10 منتشر کرد
goo.gl/rVsxCo
دیدی ریدی من منظورم کلی بود حالا من چه جوری بت حالی کنم(sm30)نقل قول:
جامی و بتی و بربطی بر لب کشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هر سه مرا نقد و ترا نسیه بهشت
چقد من منتظر این بودم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولش باو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]