نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایهام داره
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایهام داره
دقیقا همینطور هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلمون خوش بود که بعد از برزوی دیگه شعرها طولانی میشن...
اما شادمهر از شعرهای طولانی استقبال نمیکنه و به همین خاطر آهنگ ها...
خدایی من الان نمیتونم دیگه گوشش کنم تا ی ساعت دیگه :)
تجربه کن ایتونزشو کسی نداره؟
منم موافقم امیدوارم اون 6تا آهنگ دیگه کوتاه نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک چند البوم بود این؟؟ فعلا دو ترکش رفت .به نظرتون خوب بود؟؟؟
این دومیش بود 6تا دیگه مونده... من هنوز گوشش ندادم جایی نیستم ک بتونم راحت دانلود کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط anderes141 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه ساعته اینجام منتظر نظر تو و فربدم، بگید نظرتون رو خونقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخدا من گوش نکردم هنوز وقتی گوش کردم نظرم و میگمنقل قول:
[QUOTE=masoud741;652795]
باید ادم ده بار گوش بده بعد چند وقت بگره دوباره گوش بده ببینه میتونه ارتباط برقرار کنه یا نه