جفتش 720
خواجه رو من از رادیو دیدم صدا هماهنگه کار ندارم لایو هس یا نه
نمایش نسخه قابل چاپ
جفتش 720
خواجه رو من از رادیو دیدم صدا هماهنگه کار ندارم لایو هس یا نه
بهداد واقعا خطا میکنه یا کرم میریزن هیات ژوری؟
:|
کسی نمیدونه بدون تعصب ؟؟
دانکرک اصلا خوب نبود ! بعید بود از نولان همچین فیلمی (sm9)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی قیمتا چی میگه (sm2) میشه باه این قیمتا یه لپتاپ گرفت
یعنی گند زد مایکروسافت با این طرحش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا چیه سینجول
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پروژه س دیگه شی شیه ..
الان دیجی کالا رفته سمت php که سایتشو از asp در بیارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد تو رفتی سراغ asp ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا برو روتو کم کـون این بحثا تکراریه اونایی که همچین صوبتایی میکردن رو شستم پهن کردم ..