آهان ..
نمایش نسخه قابل چاپ
آهان ..
الان من تنها ضرری که کردم دانلود رایگان وبسایت ایرانی رو از دس دادم که موهوم نیس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مقه اینکه خیلی وقته خوابی ..
تو نسل جدید مایکروسافت به نام هسته همه شی اوپن سورسه که هیچ کراس پلتفرم هم شده کجا سیر میکنی تو ..
اشترم گیج ترم کرد این چرا 19 هزاره !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ م بعید نیست بردارن یا عوض کنن بعدانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون اپن سورسی که ما می گیم از لحاظ تعریفی فرق میکنه تا چیزی که تو ذهن خودتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریم راجع به دنیای نرم افزار ازاد لایسنس هاش و جامعه اش و تکنولوژیاش صحبت میکنیم
چیو بردارن طرح جدیده رو ؟ نه دیگه فک نکنم خودشون میدونن ریدن باس یجوری تحریما رو دور بزنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)امروز باس یه جشنواره خرید حجم میذاشتن حالا شاید یلدا بذارن بزنیم تو گوشش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب چته منم گفتم اوپن سورس شده ..
برای مک ویژوال استدیو داده ..
برا لینوکس وی اس کد رو داده ..
چته تو الان سوختی IDE داده کیون همگان ررو سوزونده !?؟!