(sm19) فقط همراه اول (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19) فقط همراه اول (sm120)
آره همین طرحی که گذاشتن تا 16 مگ .. ممکنه گیر بدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند وقت پیش 50 گیگ گذاشت 40 درصد تخفیف بود یا 30 درصد گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی من موشکلم اینه الان ماهی 4 گیگ ترافیک بیشتر نی ..
اون به درد نمیخورد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) هیچی بابا ولش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه دیگه ! الان همینی که داریم همینجوری بود سه ماه 9 گیگ ! ولی موشکلی ندارم چون همش شبانه میزنم تو گوششنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آخرین حرفم با تو ..
تموم اونایی که php کار بودن هرشی میشد میگفتن آی فلان ما اوپن سورسیم و شما همه جا پولی هستینو فلان ..
الان جدیدا نمیدونم چرا کم آوردن هی میگن لنگش کـون ..
گو خوردن من اینقد پیام دادن این مدت که نگو باس صدای مظلومان باشیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من حشرم بالاس جوشش بالاس میفهمی ..