(sm2)فریمورکه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)فریمورکه ..
ASP.NET is an [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید با Laravel مقایسش کنی نه با php (sm2) برو دیگه نبینمت
(sm2)خب ربطش به صوبتای من شی بود الان ..
(sm2)نشون میده هنوز چیزی که باهاش کار میکنی نمی دونی چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)حالا خوبه اسم لاراول رو من برات آواردم گرخیدی خیلی بدختی ..
این دیوس داره کاریو میکنه با من که من با الی میکنم بعضی اوقات .. :l
(sm2) عجب اصلا لاراولو تو افریدی ما نمیدونیم فالکون سیمفونی و yii چیهنقل قول:
(sm2)برو گمشو دیوس شقد شر میگی تا ابن php بود الان شد laravel دو دقه دیگه میاد میگه روبی ..
(sm2)کار کردی اصلا با اینا ..
(sm2)اسکل لاراول قدرتشو از php میگیرهنقل قول:
مثل asp classic نیست که قدرتشو از asp.net میگیره