متاسفانه موافقم.(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Luk [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
متاسفانه موافقم.(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Luk [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه موافقم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط izeh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر با این همه علمش در مورد موسیقی یه طرف ، نظر کارشناسیه بعضی دوستان یه طرف ... جالبه (sm2)(sm51)(sm30)
حرص خوردن نداره ، دوس دارید گوش بدید .
دوست ندارید گوش ندید .
من تو عشق زیاده خواهم (sm127)(sm81)
شادمهر اگر موفقه بخاطر داشتن همین طرفداراشه که مثل طرفدارای بعضی خواننده ها هر اراجیفی را به عنوان آهنگ از خواننده محبوبشون قبول نمیکنن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم هیچ ایرادی تو کار نیست
نه ملودی مشکلی داره
نه تنظیم بده
نه شعر نه وکال
ملودی با توجه به شعر خوب هست
تنظیم هم ریتمیک و با فضای کار مچ هست
شعرم خوبه کلمات قلمبه سلمبه نیست عاشقانه خوبیه
وکال شادمهر برای من دلنشین تره از تجربه کن
اما یه چیز دیگه اس داستان
مثال میزنم
من پرسپولیسی ام
وقتی پرسپولیس جلو صنعت نفت اونقدر خوب بازی میکنه
همه چیز فوق العاده س بازی قشنگ
تاتیک عالی دفاع عای تیم وورک عالی همه چی خوب
بازی با ماشین سازی با این که برد نچسبید
چون اون پرسپولیس نبود
الانم بست بدین به شادمهر
منی که میدونم شادمهر خیلی فرا تر از این حرفاس
پس اینا به من نمیچسبه
خوبه قشنگه دوسش دارم
ولی شادمهر من خیلی فراتر از ایناس
بازم میگم آهنگ خوب بود نقصی نداشت و من خیلی دوس داشتم
واقعا کی در حدی هست بخواد از وکال شادمهر ایراد بگیره
(sm74)
تو جون بخواه من هر چی تو میخوای میگم بخونه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Omid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارها در همین تاپیک اعلام کردم.کار هیچ مشکلی از لحاظ فنی نداره...مشکل اینه که سطح شادمهر عزیز از این کارا خییییلی بالاتره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم خیلی تنگ شده...واسه شادمهر خودمون.
یه جورایی حس میکنم باید همش زیر سر تهیه کننده باشه(sm102)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نظر منطقی (sm10)
این بود انتظار ...