الی این صفحه تلگرام محسن دست کیه؟
نقاشی محسن تموم شده میخوام بدم پخش کنه(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
الی این صفحه تلگرام محسن دست کیه؟
نقاشی محسن تموم شده میخوام بدم پخش کنه(sm59)
(sm90)
مایکروسافت برند خوبیه منتهی این رپو نمیدونم چحوری بت بگم اصن زیبایی خاصی داره به عبارتی شکیل !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوری ادیفایر تو اسپیکر اقایی میکنه این رپو هم تو لوازم جانبی
چینیا عجیب پیشرفت کردن
مارشالم چینیه شیائومی و رپو هم چینیه فاصله زمین تا اسمون
سجاد خوشگلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و دیگر هیچ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیلتره
اره میدونم منظورتو که چی میگی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا همین رپو رو بگیرم ...
بازم ممنون لطف کردی ...(sm10)
04.Nameye Be Raees Jomhor
قربانو یونقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین من بازم همینجوری سریع نیگا کردم توخودت قشنگ بازبینی کن وزنش کاراییش اندازش
مثلا من خودم میخواستم موس بگیرم مال خودم که خوب بود اندازشو گرفتم 115 میلمتر بود این جدید چن میلیمتر کمتر خیالم راحت شد بزرگیش خوبه وزنش همیطو
خلاصه جزئیاتشو
یوزرش کدومه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا واست میفرستم نظرتو بگی