(sm2)بریم ببینیم عمو جانی چی توییت کرده
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)بریم ببینیم عمو جانی چی توییت کرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اخی کی فکرشو میکرد جلل الخالق ! برگردیم پیش همون خاله قبلی جنا هازه !
پس مشخص شده چکاره بوده من اصلا اینو نمیشناسم تا اسم جانی آوردی فهمیدم پس حقشه که خودکشی کرده والا پول های زیادی میگیرن بابت این کار کارشون راحته سختی نداره مفتی مفتی پول میدن بهشون (sm89)(sm25)
دیوث این چیه هازه(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس خاله صدف ببینی بهتر از این میمون هست
یه کلمبیایی دیدم اون بدجور اهل دل هست قشنگ میره تو نقشش (sm2)اسمش یادم نیست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اه اه تف به صدف حالم ازش بهم میخوره (sm3)
الی وقتی اینو دیدم گفتم حال میده اینو اینجوری به روش فوق هارد مورد عنایت قرار بدی جوری که از شدت درد به زمین چنگ بزنه(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یه سبکی تو ذهنم هس نمیشه بیشتر از این بازش کنم فقط بدون پام میره رو صورتش !نقل قول: