اونم صحنه داره (sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
اونم صحنه داره (sm132)
باریکلا ماهان بهرام خان(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
50 گیگ به فنا رفت (sm50)
چرا µTorrent این جوری شده علامت تعجب میده چطوری باید پروتکل درست کرد برای این برنامه که بلاک نشه ؟
فایل هایی که دارم گیم اف تروزنر نزدیک 1 ترابایت 5 فصل بلوری اصلی تا قبل این که اینترنت تمدید کنم درست کار می کرد نمیشه این همه حجم لیچ کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی دونم چی شده ولی حیف
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا میخواستم ارشیو کنم چند تا از دستام که اینترنت ندارن به من میگن اماده کنم تو هارد براشون ببینن فعلا کنسل شد راحت شدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میری قدم بزنی حرف نشنوی ،
میگی کجا برم ،
رفیقم این شهر من بد غریب کشه ،
دوستت میشه تا لب آب میبره و تشنه میکشه ... (sm50)
آه چشمه ی طوسی
آه چشم ویروسی
(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]