ای دل مرو در خون من
در اشک چون جون جیهون من (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ای دل مرو در خون من
در اشک چون جون جیهون من (sm50)
نشنیده ای شب تا سحر
آن ناله های زار من (sm50)
رفیقان چنان عهد صحبت شکستند
که گویی نبودست خود آشنایی (sm50)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه این هفته کارا شروع میشه (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخوامم نميشه تكرار كنم آخه منو ديده ديگه(sm30)(sm30)(sm2)(sm2)
من و تو که خوردیم... خیلی هم خوردیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگ تز دادیا شاهین!!!
چــــــــــــــرا؟ (sm81) جمعه و شرکت؟ مگه قرار نشد کمی تا قسمتی کیون لق شرکت؟ (sm74)(sm120)نقل قول:
یکی دو هفته دیگه برگشتم خونه یه سر میام پیش با محیط کار آینده ـم از نزدیک آشنا بشم (sm2)نقل قول:
من؟ دپ؟ اصن بهم میاد؟ (sm120)
نقل قول:
خسته نباشي اسي جان (sm19)
این تقویم تمام که با شاهدان شهر
ناز و کرشمه بر سر منبر نمیکنم
اي جان بسكه دوستون دارم (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برم قیلون بار کنم و بیام (sm59)(sm155)