قراعتی با لهجه خودش: دختِرِ خوب دختِرییِ که چی؟؟ بوگو: با پِسِر دوس؟؟ نشه،، دوس شد چی؟؟ بوس؟؟ نده،، بوس داد چی؟؟ خونه،، نره. خونه رفت
چی؟؟ یه صلوات بفرستید... (sm128)
نمایش نسخه قابل چاپ
قراعتی با لهجه خودش: دختِرِ خوب دختِرییِ که چی؟؟ بوگو: با پِسِر دوس؟؟ نشه،، دوس شد چی؟؟ بوس؟؟ نده،، بوس داد چی؟؟ خونه،، نره. خونه رفت
چی؟؟ یه صلوات بفرستید... (sm128)
پیر مردی دیدم با 70 سال سن،، و 50 سال زندگی مشترک،، هنوز همسرشو عزیزم،، عسلم،، خوشگلم صدا میزد!! در خلوتی رازشو جویا شدم
گفت: ده ساله اسمِ بی شرفشو فراموش کردم اگه بفهمه جِرَم میده!!(sm59)
به مرد ایرانی میگن: نماز میخونی؟؟ میگه: عادت ندارم. میگن: روزه میگیری؟؟ میگه: طاقت ندارم. میگن: زن صیغه میکنی؟؟ میگه: آره بابا،، دیگه کافر که
نیستم!!(sm70)
(sm120)
طرف چهار تا زن داشته میره آفریقا،، برگشتنی یه زنِ سیاه پوست با خودش میاره،، ازش میپرسن این دیگه کیه؟؟ میگه اگه خدا قبول کنه واسه
ایام محرمه!! (sm51)
آخرین التماسِ زلیخا به یوسف: لااقل انگشتم کن!!(sm178)
به خره میگن: تو هم بار میبری هم کتک میخوری!! به چه عشقی زنده ای؟؟ خره میگه: همین که دو نفر دعوا میکنن به هم میگن ***خر تو ***خوار و
مادرت تمام خستگیم در میره!!(sm25)
یارو داشت توی جمع تعریف میکرد: آره راهزنا به ما حمله کردن بیشتریا رو کشتن بقیه رو کردن!! میبینه همه دارن نگاش میکنن میگه: البته منم کشتن!!(sm2)
باقیش بعدا" بچه ها دیگه خسته میشید.(sm10)
دوباره دوباره(sm120)
(sm111)(sm181)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغ نگو آینه
که من هنوز جوونمواسه دلای خستهبازم می خوام بخونمبنازم این نفس روکه من رو یاری کردهسالهای ساله عشقوتو رگها جاری کردهتو این قفس می مونمتا بتونم بخونمتو این قفس می مونمتا بتونم بخونمخدا خدای دلهانذار که خاموش بشمتو این همه هیاهونذار فراموش بشممرگ واسم شیرینهاگه بناست نخونمشکسته بال و خاموشچه فایده که بمونمبدبختی ماگناه بیگانه نبودپیوند ِ من و شماصمیمانه نبودبودیم به ظاهرهمه مشتاق وطندر باطن ِ مانقشی از آن خانه نبودخدا خدای دلهانذار که خاموش بشمتو این همه هیاهونذار فراموش بشممرگ واسم شیرینهاگه بناست نخونمشکسته بال و خاموشچه فایده که بمونمبنازم این نفس روکه من رو یاری کردهسالهای ساله عشقوتو رگها جاری کردهتو این قفس می مونمتا بتونم بخونمتو این قفس می مونمتا بتونم بخونمدروغ نگو آئینهکه من هنوز جوونمواسه دلای خستهبازم می خوام بخونمبنازم این نفس روکه من رو یاری کردهسالهای ساله عشقوتو رگها جاری کردهتو این قفس می مونمتا بتونم بخونم
تو این قفس می مونمتا بتونم بخونم
(sm77)
حسین جان سلام خوبی؟ یه سوال داشتم ازت من یه مدت ویندوز 10 استفاده کردم چرا اینجوریه؟ همش یا گیر میکنه یا می خوام یه دی وی دی رو هارد کپی کنم هشت ساعت طول میکشه!! ولی ویندوز 7 نهایت هفت هشت دقیقه طول میکشه مجبور شدم باز سون ریختم این سرعتش بیشتره تنظیمات می خواد یا که نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شانس تخمی تخیلی ما بنزین هم گرون کردن دیگه باید تو باک ماشین بشاشم(sm25)
سلام قربونت تو خوبی؟ من چند ساله دارم از ویندوز 10 استفاده میکنم همچین مشکلی ندیدم به هیچ عنوان گیر یا هنگ نمیکنه همین العان یه دی وی دی کپی کردم 12 دقیقه ای کپی کرد.قبلا ویندوز 7 داشتم دقیقا سرعتش همینجوری بود.فقط ویندوز 10 یکم بوت شدنش کنده.البته من لپ تاپم core i5 رمش 4 هاردش 500 .سیستمت چیه؟ یه نسخه جدید ویندوز 10 روش نصب کن شاید مشکلت حل بشه.نقل قول:
من منظورم کامپیوتره نه لب تاب کامپیوترم هاردش یکه رمش شیشه گرافیکم یکه ولی نمیدونم چرا اینجوریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من فرقی نداره کامپیوتر با لپ تاپ جفتشون کارایشون یکیه.من کامپیوترم دارم سیستمش خیلی ضعیفه ولی روش هارد ssd انداختم با اونم تست کردم اونم اوکیه. نسخه جدید ویندوز 10 دانلود کن نصب کن ببین درست میشه.نقل قول:
ویندوز اورجینال برای شرکت گردو خریدمنقل قول:
اورجینال بودنش زیاد مهم نیست به نظر من از سایت سافت ۹۸ جدیدترین نسخه ویندوز ۱۰ دانلود کن بعد از نصب درایوراتو حتماً از طریق device manager بصورت آنلاین بروزرسانی کن احتمال زیاد مشکلت حل میشهنقل قول:
تمام ویندوزا که دانلود میکنیم یا میخریم همشون یکین فقط لایسنس ویندوزه که مهمه.اگه لایسنس اورجینال ویندوز ۱۰ خریدی میتونی هر نسخه دیگه ای از ویندوز که خواستی دانلود کنی با این لایسنسی که داری ویندوزتو اکتیو کنی.البته اگه لایسنست برای نسخه home باشه باید حتماً نسخه home دانلود کنی
چه رسم تلخی است!
تو بی خبر از من
و
تمام من درگیر تو..!!!!
من
تو
او
ما
حتی بین ضمایر هم او بین ما فاصله انداخته!
عشق جانم اسمتو رو سيگارنوشتم
وبراي اولين باركشيدم
تا بسوزي وفراموشت كنم
اما نميدونستم باهرپوك زدن..
ذره ذره ميري تونفسم
وميشي همه كسم
نقل قول:
سلام ببخش تو بحثتون دخالت میکنم ولی یه چیز بگم هیچ وقت ویندوز نخر اونم از شرکتایی مثل گردو و پسته و بادوم همشون مزخرفن، همونطور که حسین گفت از سافت 98 بگیر فعال ساز ویندوز هم گذاشته(sm10)
بچه ها شهر شما هم شلوغ شده؟ اینجا که راه ها رو بستن شلوغ شده..(sm155)
سلام ممنونم ازت صادق جان حتما" همین کار رو انجام میدم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت درد نکنه حسین جان از راهنماییت ممنونم.(sm10)نقل قول:
آره... اطراف فلکه صادقیه شلوغه میگن مردم ماشینها رو وسط خیابون خاموش کردند راه نمیرند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm142)(sm142)(sm142)
کسی هست از داخل ؟؟؟
چه وض کصشری
سلام بچه ها حالتون خوبه؟ بالاخره بعد از یه هفته تونستم وارد انجمن بشم. دلم تنگ شده بود براتون.(sm128)
سلام امیر جان خدارو شکر خوبیم تو خوبی؟ دلم برای همتون تنگ شده بود امیدوارم حال همتون خوب باشه(sm134)نقل قول:
خیلی مخلصیم حسین جان همیشه پایدار باشی.(sm10)(sm127)نقل قول:
این دلتنگی...(sm81)
زنده هستید
خداازشون نگذره
سلام میبینم که هنوز زنده اید(sm59)
خدا رو شکر...(sm19)
منم دلم دلم براتون تنگ شده بود(sm172)
میبینم که همه خوشو خورمید بنزینم گرون شدنقل قول:
یارانه هاتون رو هم ریختن
اینترنتم وصل شد
دیگه چه مشکلی داریم مملکت به این گل و بلبلی
بچه ها انقدر بی انصاف نباشید
خدا رو ووووووووووووو شکرررررررررررررررررر
(sm178)(sm178)(sm142)(sm50)(sm102)(sm184)(sm149)
اینو باید به اون گوسفندایی که میان شعار مرگ بر اغتشاش گر میگن بگی انگار این چند روز واسه ملت مظلوم ... اعتراض کردن نه واسه اونا(sm138)(sm178)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]