من بازم بی کلید خونه و ماشین پیشتم به راحتی ،
بدون شکستن در و شیشه بیخ ریشتم ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
من بازم بی کلید خونه و ماشین پیشتم به راحتی ،
بدون شکستن در و شیشه بیخ ریشتم ... (sm50)
(sm50) اینا از اون زاویه که من نیگا میکنم نیگا نمیکنن زمان مهم نیس اون نطفه عشق و محبتی که تو دلم کاشته منو هلاک کرده مرحومه بدنش یه مو هم نداشت ! (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کتولی ... (sm118)
چقد جالب توماس شلبی ! تو سریالم تو جنگ فرانسه بوده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا فیلم هیچی نداشت ! اکشنش بماند من خودمم زیاد اهل اکشن نیستم ولی یکی مثل نولان وقتی تو ژانرهای مختلف میاد شاهکارهایی مثل inception , interstellar و the dark knight میسازه آدم انتظار داره تو این ژانر هم یه حرف جدیدی واسه گفتن داشته باشه ! نه اینکه کل فیلم یکنواخت باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها نکته مثبت فیلم فیلمبرداری محشرش بود
هر روز پاییزه(sm50)
داره برعکس میزنه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط منچستر یونایتد والسلام (sm127)
ایشالا بازی میبریم
الان فصل چهارم در حال پخشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]