ما نیز... (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ما نیز... (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باشی مینا جان (sm10)نقل قول:
کـــــــــــــــاملا جدی میگم میلاد اگه الان دستم بهت میرسید بدون هیچ توضیحی چنان میزدمت که از پزشکی قانونی جَمِت کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب میزنه انصافا ً (sm2) من که ملاجم حال میاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاره دیگه (sm172) مجبور شدم بیام تازه این هفته بیچاره ام (sm172)
اتفاقاً بزارم سرم خلوت بشه یه سر بریم بیرون عشق و حال (sm120) لامصب وقت سر خاروندن ندارم (sm172)
خلاصه اگه دپ هم باشی ، کاری میکنم فراموش کنی(sm2)
از *780# اس اومده راحت شارژ بخرید سانتافه برنده شوید (sm2)
منم بدم نمیاد... بزن ننجون دستت طلا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا... بیام کمک باهم یه چاره ای بیاندیشیم؟ (sm172)
هستم (sm46) مرخصی بگیر عیالم بپیچون بریم پیش صابر (sm120) فکر کن عیال باردار رو به حال خودش رها کنی (sm25)
(sm120) فدایی داری (sm19)
میآزار کلاغی که قیلون کش استنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمعه حرف تازه ای برام نداشت ... (sm181)
دیگه حالمُ بهم زدی هرچیزی یه حدی داره (sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)(sm25)نقل قول: