پخ لطفانقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پخ لطفانقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرت چرا زدی امریکا ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم ارباب هرچی شما بگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اطلاع ثانوی حق نداری در مورد دلبوسکه حرف بزنی (sm120)نقل قول:
احمد سلیقت رو نگفتی چیه ؟(sm120)
امریکا یه گل بزنه 15 امتیاز میگیرم (sm120)
بابا ما یه گهی خوردیم چه جنجالی به پا شد؛ حالا خوبه در مقامی هم نبودم که بخوام ارشاد اسلامی کنم فقط میخواستم دوستانه یه جرقه تو ذهنش ایجاد کنم!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اععع :|
مریم خدایی توقع نداشتم انقدر بی جنبه باشی و لشکرکشی کنی
اصلا اصل حرف من چیز دیگه بود شما پرت ترین موضوع حرف منو درشت نمایی کردید :|
من عذرخواهی کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمومش کن این بی جنبگی رو
دیگه هم توی بحثات شرکت نمیکنم
منم یه دوره ای خیلی عرفانی نماز میخوندم (sm120) الان فقط رفع تکلیفی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رو چی جوری بکشم با اون چشای عسلیت ....موهاتو من چه کار کنم نیست مدادی مخملی (sm126)